Θρήνος στην κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου – «Ράγισε» καρδιές η σύζυγός του

Must Read

Η Ελλάδα «αποχαιρέτισε» σήμερα στο Α’ Νεκροταφείο τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη, Θάνο Μικρούτσικο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το απόγευμα του Σαββάτου, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Δείτε επίσης: Οι τρεις γάμοι του Θάνου Μικρούτσικου και η αγάπη για την οικογένεια και τα παιδιά του

Συγγενείς, πολιτικοί και μεγάλοι καλλιτέχνες παρευρέθηκαν στην πολιτική κηδεία, η οποία ξεκίνησε  με τη φωνή και τη μουσική του: στα μεγάφωνα ακούστηκε το «Για το φτωχό Μπέρτολτ Μπρεχτ». Όλοι άκουσαν σιωπηλά και στη συνέχεια ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Ο επικήδειος λόγος της συζύγου του, Μαρίας Παπαγιάννη «ράγισε καρδιές», η ίδια χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ανέφερε: «Από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε, μου έγινες εμμονή. Νεαρή δημοσιογράφος εγώ, ο αγαπημένος μου συνθέτης εσύ. Θέλει πολλές ζωές αυτό που καταφέραμε.

Εγώ έτρεμα κι εσύ γελούσες. Δεν σε χόρταινα ποτέ… Ήρθε το κακό και μας έστησε στον τοίχο. Όταν το θεριό θέριεψε εσύ ήσουν ακόμη δυνατός κι έκανες όνειρα. Από το δωμάτιο του νοσοκομείου κοιτούσα την ζωή να τρέχει. Αγάπη μου σου ζητώ συγγνώμη που λύγισα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This