Ο εγγονός του Τζακ Νίκολσον πανέτοιμος να κατακτήσει το Χόλιγουντ!

Must Read

Έχει κληρονομήσει τα μάτια και τα… φρύδια του πολυβραβευμένου με Όσκαρ παππού του, καθώς και τον τρόπο ερμηνείας του, που μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ανατριχιαστικός, σύμφωνα με σκηνοθέτες, και πλέον ακολουθεί τα βήματά του!

Για τον Ντιουκ Νίκολσον, ο λόγος, εγγονό του Τζακ Νίκολσον, ο οποίος, αν και μόλις 20 ετών, θεωρείται ήδη ένας από τους πλέον περιζήτητους νέους ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

ΝΤΙΟΥΚ ΝΙΚΟΛΣON

Στην πρώτη συνέντευξη της καριέρας του, στο «Hollywood Reporter», ο Ντιουκ δήλωσε ότι πέρασε την Ημέρα των Ευχαριστιών στη βίλα του παππού του στο Μαλχόλαντ Ντράιβ του Λος Άντζελες. Αποκάλυψε, δε, ότι ο 82χρονος Τζακ Νίκολσον είναι πολύ καλά στην υγεία του, σε αντίθεση με όσα φημολογούνται, και πως με τον παππού του δεν μιλούν για την υποκριτική, αλλά παρακολουθούν μαζί αθλητικούς αγώνες.

Ο Ντιουκ είναι γιος της 56χρονης σχεδιάστριας μόδας Τζένιφερ Νίκολσον, κόρης του Τζακ Νίκολσον και της πρώην συζύγου του Σάντρα Νάιτ. Η Τζένιφερ γνώρισε τον πατέρα του Ντιουκ, Μαρκ Νόρφλιτ, στο σχολείο Πουνάχου της Χαβάης, στο οποίο πήγαιναν μαζί με τον Μπαράκ Ομπάμα.

Μέσα στο 2019, ο Ντιουκ έκανε το κινηματογραφικό ντεμπούτο του στο υπερεπιτυχημένο θρίλερ «Εμείς», του βραβευμένου με Όσκαρ για το σενάριο της ταινίας Τζόρνταν Πιλ, που σημείωσε εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 229.000.000 ευρώ!

ΝΤΙΟΥΚ ΝΙΚΟΛΣΟΝ ΕΜΕΙΣ US

Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πόζαρε στο πλευρό της Λάνα Nτελ Ρέι για το εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ, αλλά και με το ότι επιλέχθηκε από τον Νίκολας Τζαρέκι να εμφανιστεί στο πλευρό των Άρμι Χάμερ, Γκάρι Όλντμαν και Λίλι-Ρόουζ Ντεπ στην επερχόμενη επική ταινία του «Dreamland», ήταν αρκετά για να… εκτοξεύσουν τις «μετοχές» του στο χρηματιστήριο του Χόλιγουντ!

ΝΤΙΟΥΚ ΝΙΚΟΛΣΟΝ ΛΑΝΑ ΝΤΕΛ ΡΕΙ ALBUM COVER

Διαβάστε επίσης: Τη δόξα πολλοί εμίσησαν, το χρήμα ουδείς! Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ που έβαλαν τα λεφτά πάνω από την ποιότητα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This