Παναγιώτης Πετράκης: «Η προσευχή ήταν που με βοήθησε να ξεπεράσω την κατάθλιψη» (video)

Must Read

Στο σπίτι του υποδέχτηκε ο Παναγιώτης Πετράκης την κάμερα του «Happy Day» και τον Μιχάλη Πλεμμένο, στον οποίο και άνοιξε την καρδιά του

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης, μίλησε με ενθουσιασμό για το «Hairspray», την παράσταση στην οποία εμφανίζεται αυτόν τον καιρό, για την καριέρα του γενικότερα, ενώ εστίασε ειδικότερα στη μάχη του με την κατάθλιψη, παραδεχόμενος ότι η προσευχή, ήταν, τελικά, εκείνη που τον βοήθησε να την ξεπεράσει.

«Πέρασα μια ελαφριά κατάθλιψη, τρία χρόνια διήρκεσε. Παρότι έκανα και ψυχοθεραπεία και lifecoaching, τη βοήθεια που πήρα από την προσευχή μου, δεν την πήρα από κάτι άλλο…».

Διαβάστε επίσης: Νεκρός σε δωμάτιο μοτέλ βρέθηκε ο δημιουργός του «Ugly Betty» – Φήμες για αυτοκτονία (video)

Και συμπλήρωσε: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω και όλες μου τις ελπίδες. Η ελπίδα ότι στην άλλη ζωή υπάρχει κάτι που σε περιμένει, που είναι πολύ ανώτερο από αυτήν, δίνει μια εντελώς διαφορετική προοπτική στα πράγματα που συμβαίνουν εδώ».

https://youtu.be/zgkjs4uyzP0

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This