Σάββατο 19/6/2021

Με την υπογραφή του Γιώργου Λάνθιμου η νέα καμπάνια του οίκου Gucci (video)

Ο δικός μας Γιώργος Λάνθιμος βρέθηκε πίσω από τη νέα διαφημιστική καμπάνια του οίκου μόδας Gucci. Σε συνέχεια της συνεργασία του με τον διάσημο οίκο, ο δημοφιλής Έλληνας σκηνοθέτης μαζί με τον creative director της Gucci, Αλεσάντρο Μικέλε, δημιούργησαν ένα βίντεο με πρωταγωνιστές μοντέλα του οίκου αλλά και άλογα.

Οι πρωταγωνιστές του βίντεο πόζαραν αγκαλιά στο ξενοδοχείο Chateau Marmont στο πλαίσιο προώθησης των χρωματιστών και εκλεπτυσμένων δημιουργιών της γνωστής μάρκας.

Δείτε επίσης: Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Πρέκα

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Λάνθιμος είχε συνεργαστεί πρόσφατα με την Gucci για τη συλλεκτική φωτογραφική έκδοση «Ωοτοκία».

«Η αλληλεπίδραση μοντέλων και ηθοποιών με το περιβάλλον, τοποθετημένα απέναντι σε αυτά τα αρχαία αγάλματα και τείχη εκατοντάδων ετών ήταν συναρπαστική. Η διαδικασία έμοιαζε εκείνη τη στιγμή σαν μια πρόβα για ένα μελλοντικό έργο ή την έναρξη της δημιουργίας ενός τελετουργικού που οι άνθρωποι σε αυτές τις φωτογραφίες θα συνέχιζαν να επαναλαμβάνουν για τα χρόνια που έρχονται», ήταν το μήνυμα του Λάνθιμου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ