Ο Τέλης Ζώτος είδε τον Χάρο με τα μάτια του όταν γλίστρησε ανεβαίνοντας στη σκηνή για να βραβευτεί

Must Read

Τον Χάρο με τα μάτια του είδε ο Τέλης Ζώτος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που έγινε στο Rex για την παρουσίαση του νέου ημερολογίου του ΤΑΣΕΗ και τη βράβευση των Ελλήνων ηθοποιών που έχουν κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Ένα παραπάτημα του γνωστού ηθοποιού στη σκάλα της σκηνής του θεάτρου και η εκκωφαντική πτώση του που ακολούθησε παραλίγο να αποβούν μοιραία για τη ζωή του. Το βράδυ της περασμένης Τρίτης στην κατάμεστη από κόσμο σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, το Rex, ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης, ο Τέλης Ζώτος, άκουσε το όνομά του.

Ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας τού ζήτησε από μικροφώνου να πάει κοντά του, ώστε να παραλάβει την τιμητική διάκριση για την προσφορά του στην τέχνη ως Ελληνας ηθοποιός ο οποίος διέπρεψε στο εξωτερικό. Ωστόσο η χαρά του καλλιτέχνη σύντομα έγινε τρόμος και λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία. «Όταν πάτησα στο τρίτο σκαλοπάτι, δεν υπολόγισα σωστά και έπεσα πίσω με το κεφάλι. Εκείνη την ώρα νόμιζα ότι πέθανα. Δεν κατάλαβα πώς έπεσα, δεν κατάλαβα αν ήμουν ζωντανός. Φοβήθηκα πραγματικά για τη ζωή μου» δήλωσε αποκλειστικά στην «Espresso» και τον Νίκο Νικόλιζα, λίγες ώρες μετά το ατύχημά του. Ανάστατοι πολλοί θεατές και οι συνάδελφοί του έτρεξαν κοντά του, πιστεύοντας πως το χτύπημα ήταν μοιραίο.

Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Τιτίκα Σαριγκούλη

«Δεν ήταν η μέρα μου»

«Αυτό που θυμάμαι έντονα ήταν οι φωνές που ακούγονταν από πάνω μου, που ζητούσαν να έρθει ένας γιατρός και να μην κουνηθώ από κει όπου είχα πέσει. Φοβούνταν όλοι για κατάγματα. Εγώ, από την άλλη, με το ένα χέρι άρχισα να ψάχνω το σώμα μου, αν έχω χτυπήσει και αν πονάω. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί» συνέχισε τη συγκλονιστική περιγραφή του.

Μέσα σε λίγα λεπτά ο Τέλης Ζώτος, έχοντας τη βοήθεια συναδέλφων του, σηκώθηκε, ανέβηκε στη σκηνή και είπε χαριτολογώντας: «Όλα καλά. Δεν ήταν η μέρα μου σήμερα». Πάντως, αμέσως μετά τη βράβευσή του κατευθύνθηκε σε συγγενικό του σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας προηγουμένως ενημερώσει τον προσωπικό του γιατρό. «Δεν πήγα στο σπίτι μου στα Βριλήσσια, γιατί πρότεινε ο γιατρός μου να δω τι αισθάνομαι και πώς είμαι τις επόμενες ώρες. Το μόνο που έχω στο σώμα μου είναι πολλά και μικρά τραύματα» διευκρίνισε ο ίδιος στην «Espresso».

Σπύρος Φωκάς, Λίλιαν Παναγιωτοπούλου, Θόδωρος Ρουμπάνης

Μετά το δυσάρεστο περιστατικό, η βραδιά κύλησε ομαλά. Αξίζει να σημειωθεί πως στην εκδήλωση παρευρέθησαν πολλοί και σημαντικοί καλλιτέχνες οι οποίοι διέπρεψαν στο εξωτερικό, όπως ο Σπύρος Φωκάς, η Άντζελα Ζήλεια, ο Θόδωρος Ρουμπάνης, η Ελένη Ανουσάκη, ο Γιάννης Χριστόπουλος, η Λάουρα, ο Πάνος Κατέρης, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, η Αλεξάνδρα Γκράβας, ο Στράτος Τζώρτζογλου και πολλοί άλλοι.

Παρούσα και η Άντζελα Ζήλεια μετά την περιπέτεια υγείας

Κώστας Βενετσάνος, Αντζελα Ζήλεια, Κάκια Κοντοπούλου και Σπύρος Μπιμπίλας

Πρώτη δημόσια εμφάνιση για την Άντζελα Ζήλεια μετά την αποκάλυψη της «Espresso» για τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της, καθώς διαγνώστηκε με φυματίωση. Η πάλαι ποτέ κινηματογραφική παρτενέρ του Νίκου Ξανθόπουλου, ηθοποιός και τραγουδίστρια, μετά την πρόσκληση που δέχτηκε από το ΤΑΣΕΗ, αποφάσισε να παραστεί στην εκδήλωση και μάλιστα έδειχνε πολύ ευδιάθετη.

Καθισμένη στην πρώτη σειρά, χειροκρότησε θερμά τους συναδέλφους της και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που βρέθηκαν κοντά της, ζητώντας να φωτογραφηθούν μαζί της. Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η Αντζελα Ζήλεια σε συνέντευξή της στην «Espresso» στις 24 Δεκεμβρίου είχε μιλήσει εκτενώς για τις δύσκολες ώρες που πέρασε προσπαθώντας να ξεπεράσει τη φυματίωση.

«Αυτά τα δύο χρόνια δεν ήθελα να δω κανέναν άνθρωπο. Αλλά ομολογώ ότι δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου. Όταν το μυαλό δουλεύει, μπορείς να προλάβεις πολλά δεινά. Κι εμένα το μυαλό μου δουλεύει ακόμα» είχε πει η θρυλική καλλιτέχνιδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This