H παραγωγός του Τζέιμς Μποντ ξεκαθαρίζει: Ο επόμενος 007 ΔΕΝ θα είναι γυναίκα! (video)

Must Read

«Μπορεί να είναι οποιουδήποτε χρώματος, όμως είναι άνδρας», δηλώνει η παραγωγός του τζεϊμπσμποντικού franchise, Μπάρμπαρα Μπρόκολι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Variety», μαζί με τον συμπαραγωγό Μάικλ Τζ. Γουίλσον, καταρρίπτοντας τις -όποιες- φήμες περί… θηλυκού 007! 

Η αλήθεια είναι πως η παρουσία της Βρετανίδας Lashana Lynch στο ρόλο μιας συναδέλφου του Μποντ στην ταινία, πυροδότησε τις φήμες περί θηλυκού διαδόχου του Ντάνιελ Κρεγκ, καθώς το «No Time to Die» αποτελεί το… κύκνειο άσμα του 51χρονου ηθοποιού στον επίζηλο ρόλο.

LASHANA LYNCH no time to die

Διαβάστε επίσης: Νεκροί 43 κομπάρσοι που έπαιξαν στην ταινία «Φιλαδέλφεια»

Η Μπρόκολι, ωστόσο, επισήμανε ότι, ναι μεν η επιθυμία της είναι να δημιουργεί δυνατούς γυναικείους χαρακτήρες, αλλά δεν την ενδιαφέρει ιδιαίτερα να πάρει έναν ανδρικό χαρακτήρα και να βάλει μια γυναίκα να τον υποδυθεί. «Νομίζω ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες από αυτό», καταλήγει στον συλλογισμό της, ξεκαθαρίζοντας μια και καλή, πως ο 007… ήταν, είναι και θα είναι άνδρας!

Δείτε για μια ακόμη φορά το trailer του «No Time to Die»:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This