«Καλλιτέχνιδα για την Ελπίδα» δια βίου η Μαρινέλλα

Must Read

Την κορυφαία Ελληνίδα καλλιτέχνιδα Μαρινέλλα καλωσόρισε στη μεγάλη οικογένεια του Σωματείου «Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο» η πρόεδρος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Τιμώντας τη για τη σπουδαία προσφορά στο έργο του συλλόγου, η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε στη Μαρινέλλα την τιμητική πλακέτα του συλλόγου και την ανακήρυξε «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ» διά βίου.

Η ανακήρυξη της Μαρινέλλας σε «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ» πραγματοποιήθηκε χθες, στο πλαίσιο κοινής συνέντευξης Τύπου για τη μουσική παράσταση «Μαρινέλλα – Ο μύθος» που θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στο Κέντρο ΠολιτισμούΊδρυμα Σταύρος Νιάρχος (αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος», λεωφ. Συγγρού 364). Επίσης, ανακοινώθηκε και νέα ημερομηνία τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, καθώς η πρώτη παράσταση είναι sold out. Μέρος των εσόδων των παραστάσεων θα διατεθεί για τους σκοπούς της «Ελπίδας», που φέτος εορτάζει τα 30 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Αντάλλαξαν μεταξύ τους ευχαριστίες

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους μας το γεγονός πως η Μαρινέλλα θέλησε να αφιερώσει αυτή τη σπουδαία παράσταση στα 30 χρόνια του συλλόγου μας και στα παιδιά μας. Και για τον λόγο αυτό θα ήθελα να την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου» είπε η κυρία Βαρδινογιάννη.

Η Μαρινέλλα ευχαρίστησε για τη σπουδαία τιμή που της έγινε, «την οποία κρατώ για πάντα», όπως είπε. Και συνέχισε: «Είμαι βαθιά συγκινημένη να συμβάλω σε αυτό το όραμα της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη. Στο έργο της “Ελπίδας” υπάρχει αγάπη και αυτό είναι το σημαντικότερο. Η Μαριάννα με όλα όσα έχει προσφέρει είναι για εμένα αγία».

Δείτε επίσης: Εορταστική επέτειος με «Νυχτερίδα» στη Λυρική

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This