Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού ο Κώστας Βουτσάς (video)

Must Read

Μια λοίμωξη του αναπνευστικού οδήγησε χθες το βράδυ τον Κώστα Βουτσά ο νοσοκομείο. Ο 88χρονος ηθοποιός νοσηλεύεται στο «Αττικόν», διασωληνωμένος αλλά σύμφωνα με τη σύζυγό του και την κόρη του η κατάσταση της υγείας του και δεν εμπνέει ανησυχία.

Η εκπομπή «Ελα Χαμογέλα» επικοινώνησε με την σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού, η οποία είπε στη ρεπόρτερ: «Το να μεγαλώνεις σε ένα σπίτι με ένα παιδί δεν είναι πάντα εύκολο».

Και φυσικά με το παιδί δεν εννοούσε τον αιώνια έφηβο Βουτσά, αλλά τον μικρό Φοίβο, για τον οποίο η Σίσσυ Χρηστίδου έσπευσε να εξηγήσει ότι ο γιος του αγαπημένου ηθοποιού «φέρνει» διάφορα μικρόβια στο σπίτι, όπως συμβαίνει με όλα τα παιδιά.

Το ίδιο πρόβλημα είχε αντιμετωπίσει ο Βουτσάς και πριν από δυο μήνες, έχοντας πάλι νοσηλευτεί. Ο αγαπημένος μας Κώστας περνάει δύσκολες ώρες κι ελπίζουμε όλοι να βγει σύντομα από νοσοκομείο και να μας χαρίσει κι άλλες στιγμές γέλιου.

Δείτε επίσης: Το τσιφτετέλι της Στικούδη που «έριξε» το Instagram (video)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=STb7P11Ulb8&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This