Παραμένει στην εντατική ο Κώστας Βουτσάς – Τι δήλωσαν η κόρη και η σύζυγός του (video)

Must Read

Αγωνία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βούτσα ο οποίος νοσηλεύεται από το μεσημέρι του Σαββάτου στην εντατική του νοσοκομείου Αττικόν με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται κρίσιμη από τους γιατρούς τις επόμενες 48 ώρες. Κοντά του βρίσκονται η κόρη του Σάντρα Βουτσά και η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, με την οποία ο Βουτσάς έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Φοίβο.

Σε δηλώσεις της, η κόρη του, Σάντρα σημείωσε σε πρωινή εκπομπή πως «είναι σε δύσκολη, όχι σε κρίσιμη κατάσταση. Είναι σε μια σταθερή κατάσταση που για την ηλικία του είναι πολύ ευχάριστο.

Είναι διασωληνωμένος, είναι μια απόφαση που πήραν οι γιατροί για να βοηθήσουν το σύστημά του να ξεκουραστεί και για να γίνει πιο γρήγορα καλά.

Ευχόμαστε να γίνει καλά, το δύσκολο κομμάτι της ιστορίας είναι η ηλικία του σύμφωνα με τους γιατρούς».

Δείτε επίσης: Όσκαρ 2020: Σάρωσαν τα «Παράσιτα», μεγάλοι νικητές οι Φίνιξ, Ζελβέγκερ, Πιτ και Ντερν

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Espresso» είχε επισημάνει ότι «είναι σχεδόν 90 χρόνων και η απόφαση των θεραπόντων ιατρών να τον θέσουν σε καταστολή βοηθά τον οργανισμό του να ξεκουραστεί.

Μάλιστα, έγινε κατόπιν συνεννόησης του επιστημονικού προσωπικού με την οικογένεια του μπαμπά μου. Ο οργανισμός του είναι επιβαρυμένος, δουλεύει πολύ και οι επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις τον τελευταίο καιρό τον έχουν εξαντλήσει. Από μικρό παιδί υποφέρει από άσθμα

Ο πατέρας μου δεν έπαθε ανακοπή. Ούτε χαροπαλεύει. Διάβασα σε blog γνωστού δημοσιογράφου τόσες ανακρίβειες που πραγματικά αναρωτιέμαι σε τι αποσκοπούν. Δήθεν πως η αδελφή μου ήρθε από το Σικάγο στην Ελλάδα για να βρίσκεται δίπλα στον μπαμπά μας.

Δεκαπέντε χρόνια έχει επιστρέψει από τις ΗΠΑ η Θεοδώρα. Στην Ολλανδία ζει και διαπρέπει καλλιτεχνικά. Κάνω έκκληση για σεβασμό»

Η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, μιλώντας επίσης σε εκπομπή του ΣΚΑΪ σημείωσε για την κατάσταση του «είναι κρίσιμη αλλά σταθερή. Είναι ακόμα στην εντατική στο νοσοκομείο Αττικόν».

  • Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της Σάντρας Βουτσά για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της:

https://vimeo.com/391983134

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This