Σύντομα στους κινηματογράφους η ανατρεπτική κωμωδία «Ciao Italia» (video)

Must Read

Έρχεται η πιο ανατρεπτική κωμωδία της χρονιάς, με γκεστ σταρ τον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Μια περίεργη γιαγιά, ένας θεοπάλαβος απόστρατος χωροφύλακας, μια άπληστη πλαστογράφος και πέντε άνεργα κορίτσια που σχεδιάζουν μια ασύλληπτη ληστεία είναι οι πρωταγωνιστές της απίθανης ελληνικής ταινίας με τίτλο «Ciao Italia», που θα βγει στους κινηματογράφους στις 13 Φεβρουαρίου.

Τρεις γενιές σπουδαίων ηθοποιών ενώνονται σε μια σουρεαλιστική πολιτική κωμωδία που θα φέρει νέα πνοή στον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο! Το καστ απαρτίζουν πρωταγωνιστές πρώτης γραμμής, εθισμένοι στο να προσφέρουν άφθονο γέλιο, όπως οι Ηλίας Λογοθέτης, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Τιτίκα Σαριγκούλη, Θοδωρής Ρωμανίδης, Μαρία Ζαχαρή, Γιώργος Λαμπάτος, Κώστας Δράκος, Αλέξης Μαρτζούκος, Γιάννης Παπαθύμιος και Θανάσης Γεωργάκης. Στη «συμμορία των πέντε», οι εκρηκτικές Νίνα Εππα, Κυριακή Υψηλάντη, Εβίτα Φιτσαντωνάκη, Κατερίνα Χριστοδουλίδου και Στίλβη Ψιλοπούλου.

Σε σκηνοθεσία του μετρ του είδους Γιώργου Παπαθεοδώρου και παραγωγή του Κυριάκου Κερανόπουλου, η ταινία είναι «ντυμένη» μουσικά από το καταξιωμένο εκρηκτικό ελληνικό σχήμα της παγκόσμιας μουσικής με την ιδιαίτερη χροιά, τους Encardia.

Το συγκρότημα διανθίζει την ταινία με την πλούσια, παραδοσιακή, γεμάτη ενέργεια μουσική της Κάτω Ιταλίας, δίνοντας ρυθμό και ένταση στις σκηνές δράσης και απόλυτου γέλιου!

Χθες το βράδυ έγινε η επίσημη πρεμιέρα του «Ciao Italia» στον κινηματογράφο Ideal, όπου έγινε παρέλαση αστέρων, με παρόντες τους πρωταγωνιστές, που αποθεώθηκαν από το ενθουσιασμένο κοινό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This