Θρίαμβος στο Λονδίνο για τον Δημήτρη Σκύλλα με την νέα του σύνθεση «Kyrie Eleison»

Must Read

Ελληνικά μοιρολόγια, βυζαντινούς ψαλμούς και αναφορές στην αρχαία τραγωδία περιλαμβάνει η νέα σύνθεση του συνθέτη Δημήτρη Σκύλλα «Kyrie Eleison», μια σύγχρονη τελετουργία, η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Λονδίνο, στην κατάμεστη σκηνή του ιστορικού Barbican Centre, από την 90μελή Συμφωνική Ορχήστρα του BBC, υπό τη μουσική διεύθυνση του Αμερικανού μαέστρου Ρόμπερτ Σπάνο.

Το «Kyrie Eleison», μία από τις πιο τιμητικές αναθέσεις που έχει λάβει Έλληνας καλλιτέχνης, είναι συνανάθεση με τη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση. Η πρεμιέρα στην Ελλάδα θα γίνει την Πέμπτη 19 Μαρτίου στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

«Το “Κyrie Eleison” είναι το πρώτο έργο Έλληνα για την ορχήστρα και ένιωθα τεράστιο άγχος καθώς γνώριζα πως οι προσδοκίες ήταν μεγάλες. Τώρα πλέον ανυπομονώ να βιώσω την ελληνική πρεμιέρα του έργου» δηλώνει ο Δημήτρης Σκύλλας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This