Προβληματισμένοι οι γιατροί για την κατάσταση της Κικής Δημουλά

Must Read

Η αγαπημένη ποιήτρια Κική Δημουλά βρίσκεται για 8η μέρα στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία και οι γιατροί εμφανίζονται προβληματισμένοι.

Οι προσπάθειες των γιατρών να καταπολεμηθεί η λοίμωξη και να σταθεροποιηθεί η αναπνευστική της λειτουργία είναι υπεράνθρωπες, ενώ ο στόχος τους είναι να αφαιρεθεί η μηχανική υποστήριξη.

Η 89χρονη ποιήτρια πάσχει από χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια κάτι που την οδήγησε πριν από 20 ήμερες στο νοσοκομείο για εισαγωγή, ενώ η λοίμωξη που υπέστη δέκα μέρες μετά ανάγκασε τους γιατρούς να την διασωληνώσουν και να της χορηγήσουν φαρμακευτική αγωγή.

Στο πλευρό της Κικής Δημούλα βρίσκεται η οικογένεια και οι φίλοι της ενώ όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος προσεύχεται για την ανάρρωσή της.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This