Κυριακή, 11 Απρίλιος 2021

Ο Βασίλης Γάκης εκλέχτηκε νέος πρόεδρος στο Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Ομόφωνα νέος πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης εκλέχτηκε ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης Βασίλης Γάκης, ο οποίος ως πρώην αντιδήμαρχος Πολιτισμού έχει γνώση της λειτουργίας του Μεγάρου.

Βέβαια, στο ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε με το νέο Δ.Σ. του Μεγάρου Μουσικής πρώτος στη σειρά των ονομάτων ήταν ο Βασίλης Γάκης. Όσοι γνωρίζουν, αυτό τούς προϊδέασε για το αποτέλεσμα, καθώς -ως είθισται- ο πρώτος στη σειρά είναι ο νέος πρόεδρος, ενώ έχει και το δικαίωμα να συγκαλέσει την πρώτη σύσκεψη του Δ.Σ. Ο Βασίλης Γάκης, ως μέλος του Δ.Σ., επισκέφτηκε πρώτη φορά το Μέγαρο Μουσικής τη Δευτέρα, έχοντας διάφορες συναντήσεις και λαμβάνοντας ενημέρωση για τον Οργανισμό.

Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο οικονομολόγος και αν. διευθυντής της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης Αστέριος Τσουκαλάς, γενική γραμματέας η αντιπρύτανης του ΠΑΜΑΚ Ευγενία Αλεξανδροπούλου και ταμίας ο νομικός Μανόλης Ασπασίδης. Το υπόλοιπο Δ.Σ. αποτελείται από τον πρύτανη του ΑΠΘ Νίκο Παπαϊωάννου, τη νομικό Λένα Τορνιβούκα, τη φιλόλογο Δήμητρα Καρυοφύλλα – Κωνσταντινίδη, τον επιχειρηματία Θεοφάνη Ουγγρίνη, την αρχιτέκτονα Αμαλία Τσαμπάζη και την καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής του ΑΠΘ Ξανθίππη ΣκάρπιαΧόιπελ.

Δείτε επίσης: Συγκινητική ανάρτηση από τη Θεοδώρα Βουτσά για τη «μάχη» του πατέρα της, Κώστα Βουτσά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ