ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΟ Βασίλης Γάκης εκλέχτηκε νέος πρόεδρος στο Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Ο Βασίλης Γάκης εκλέχτηκε νέος πρόεδρος στο Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Ομόφωνα νέος πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης εκλέχτηκε ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης Βασίλης Γάκης, ο οποίος ως πρώην αντιδήμαρχος Πολιτισμού έχει γνώση της λειτουργίας του Μεγάρου.

Βέβαια, στο ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε με το νέο Δ.Σ. του Μεγάρου Μουσικής πρώτος στη σειρά των ονομάτων ήταν ο Βασίλης Γάκης. Όσοι γνωρίζουν, αυτό τούς προϊδέασε για το αποτέλεσμα, καθώς -ως είθισται- ο πρώτος στη σειρά είναι ο νέος πρόεδρος, ενώ έχει και το δικαίωμα να συγκαλέσει την πρώτη σύσκεψη του Δ.Σ. Ο Βασίλης Γάκης, ως μέλος του Δ.Σ., επισκέφτηκε πρώτη φορά το Μέγαρο Μουσικής τη Δευτέρα, έχοντας διάφορες συναντήσεις και λαμβάνοντας ενημέρωση για τον Οργανισμό.

Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο οικονομολόγος και αν. διευθυντής της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης Αστέριος Τσουκαλάς, γενική γραμματέας η αντιπρύτανης του ΠΑΜΑΚ Ευγενία Αλεξανδροπούλου και ταμίας ο νομικός Μανόλης Ασπασίδης. Το υπόλοιπο Δ.Σ. αποτελείται από τον πρύτανη του ΑΠΘ Νίκο Παπαϊωάννου, τη νομικό Λένα Τορνιβούκα, τη φιλόλογο Δήμητρα Καρυοφύλλα – Κωνσταντινίδη, τον επιχειρηματία Θεοφάνη Ουγγρίνη, την αρχιτέκτονα Αμαλία Τσαμπάζη και την καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής του ΑΠΘ Ξανθίππη ΣκάρπιαΧόιπελ.

Δείτε επίσης: Συγκινητική ανάρτηση από τη Θεοδώρα Βουτσά για τη «μάχη» του πατέρα της, Κώστα Βουτσά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης