Ο Γιάννης Βογιατζής για τον Βουτσά: «Ο Κώστας ήταν ο αρσενικός… Αλίκη»

Must Read

«Δεν μπορούσα να το φανταστώ ποτέ ότι ο Κώστας θα φύγει. Και τώρα δεν μπορώ να το πιστέψω, περιμένω να είναι μία λάθος είδηση. Για μένα είναι ένα τραγικό γεγονός. Ο Κώστας Βουτσάς δεν έπρεπε να πεθάνει», δήλωσε ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής για τον θάνατο του Κώστα Βούτσα.

Συνεχίζοντας, για την καριέρα του σπουδαίου κωμικού ηθοποιού, είπε: «Ο αρσενικός «Αλίκη» ήταν ο Κώστας. Είχε κάνει περισσότερες ταινίες κι απ’ την Αλίκη. Αυτοί οι δύο άνθρωποι κράτησαν τον ελληνικό κινηματογράφο. Άνοιγες την τηλεόραση κι έλεγες: «Θα δω Βουτσά». Δεν σε ένοιαζε ποια ταινία ήταν».

Όσο για το αν πήγε στο νοσοκομείο να τον δει, ο ίδιος ανέφερε: «Δεν μπόρεσα να πάω να τον δω αυτές τις μέρες, γιατί κι εγώ δεν είμαι καλά. Πιστεύω ότι θα πάω να τον συναντήσω σύντομα. Ο Κώστας δεν θέλει κλάματα, αλλά δεν έπρεπε να φύγει είχε να δώσει πολλά ακόμα. Ήταν πολύ ζωντανός άνθρωπος»…

Δείτε επίσης: Το συγκινητικό αντίο της Θεοδώρας Βουτσά στον πατέρα της

Δείτε επίσης: Αλίκη Κατσαβού για Κώστα Βουτσά: «Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις. Ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This