Σάββατο 19/6/2021

Ο Γιάννης Βογιατζής για τον Βουτσά: «Ο Κώστας ήταν ο αρσενικός… Αλίκη»

«Δεν μπορούσα να το φανταστώ ποτέ ότι ο Κώστας θα φύγει. Και τώρα δεν μπορώ να το πιστέψω, περιμένω να είναι μία λάθος είδηση. Για μένα είναι ένα τραγικό γεγονός. Ο Κώστας Βουτσάς δεν έπρεπε να πεθάνει», δήλωσε ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής για τον θάνατο του Κώστα Βούτσα.

Συνεχίζοντας, για την καριέρα του σπουδαίου κωμικού ηθοποιού, είπε: «Ο αρσενικός «Αλίκη» ήταν ο Κώστας. Είχε κάνει περισσότερες ταινίες κι απ’ την Αλίκη. Αυτοί οι δύο άνθρωποι κράτησαν τον ελληνικό κινηματογράφο. Άνοιγες την τηλεόραση κι έλεγες: «Θα δω Βουτσά». Δεν σε ένοιαζε ποια ταινία ήταν».

Όσο για το αν πήγε στο νοσοκομείο να τον δει, ο ίδιος ανέφερε: «Δεν μπόρεσα να πάω να τον δω αυτές τις μέρες, γιατί κι εγώ δεν είμαι καλά. Πιστεύω ότι θα πάω να τον συναντήσω σύντομα. Ο Κώστας δεν θέλει κλάματα, αλλά δεν έπρεπε να φύγει είχε να δώσει πολλά ακόμα. Ήταν πολύ ζωντανός άνθρωπος»…

Δείτε επίσης: Το συγκινητικό αντίο της Θεοδώρας Βουτσά στον πατέρα της

Δείτε επίσης: Αλίκη Κατσαβού για Κώστα Βουτσά: «Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις. Ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ