Κώστας Βουτσάς: Την Παρασκευή στο Α’ Νεκροταφείο η κηδεία του – Τι ζήτησε η οικογένειά του

Must Read

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε, τελικά, από τη ζωή, με την είδηση της απώλειάς του να έχει προκαλέσει θλίψη στο Πανελλήνιο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών στο νοσοκομείο Αττικόν, στη ΜΕΘ του οποίου νοσηλευόταν με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Με αναρτήσεις τους στο Facebook, οι δύο κόρες του, Σάντρα και Θεοδώρα Βουτσά, μας ενημερώνουν πως αύριο Πέμπτη, από τις 9 το πρωί έως και τις 7.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί λαϊκό προσκύνημα στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, ενώ την Παρασκευή θα τελεστεί στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών η εξόδιος ακολουθία (στις 11:30) και θα ακολουθήσει η κηδεία του Κώστα Βουτσά, η οποία θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

κηδεια βουτσα

Παράλληλα, η χήρα του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, επίσης μέσω Facebook, μας ενημερώνει, πώς όποιος επιθυμεί, μπορεί, αντί για στεφάνι, να καταθέσει χρήματα στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, «γιατί ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή ή τη Μέριμνα-Εταιρία για τη Φροντίδα Παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και το Θάνατο, γιατί αγαπούσε τα παιδιά», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

  • Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης: Σύσσωμη η ελληνική showbiz αποχαιρετά τον μοναδικό Κώστα Βουτσά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This