Παγκόσμια πρεμιέρα για τη νέα ταινία του σκηνοθέτη του «Suntan» στο Tribeca Film Festival της Νέας Υόρκης!

Must Read

Το «Monday», η νέα ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου («Suntan»), με πρωταγωνιστές τον Σεμπάστιαν Σταν της… παλιοπαρέας των Avengers και την δις νικήτρια του θεατρικού βραβείου Laurence Olivier Ντενίζ Γκαφ, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Tribeca Film Festival της Νέας Υόρκης τον προσεχή Απρίλιο!

Στην πρεμιέρα θα παρευρεθούν ο σκηνοθέτης και οι παραγωγοί της ταινίας, καθώς και οι δύο πρωταγωνιστές, οι οποίοι έζησαν αρκετές εβδομάδες στην Ελλάδα, με αφορμή τα γυρίσματα του «Monday». Ο Σταν αναφέρει πως, «λάτρεψα την ιδέα ότι έρχομαι για μια ταινία στην Ελλάδα, χωρίς να ξέρω τη χώρα ή τη γλώσσα. Ήταν λίγο τρομαχτικό, αλλά και υπέροχο, να είσαι μακριά από όλα αυτά που ξέρεις», και η Γκαφ συμπληρώνει, «για μένα υπήρξε μία από τις πιο δημιουργικές εμπειρίες ολόκληρης της καριέρας μου».

H τέταρτη μεγάλου μήκους ταινία του Παπαδημητρόπουλου θα προβληθεί στην ενότητα Spotlight Narrative του Tribeca Film Festival, η οποία φιλοξενεί ταινίες καταξιωμένων σκηνοθετών και ηθοποιών και αποτελεί σημαντική πλατφόρμα για τις πιο ενδιαφέρουσες και αναμενόμενες ανεξάρτητες ταινίες της χρονιάς.

Ύμνος στους παράφορους έρωτες

To «Monday» αφηγείται την ιστορία του Μίκι (Σταν) και της Κλόι (Γκαφ), δύο Αμερικανών που γνωρίζονται στην καυτή καλοκαιρινή Αθήνα μια ξέφρενη νύχτα. Καθώς η παραμονή της Κλόι πλησιάζει στο τέλος της, αποφασίζει να αφήσει την καριέρα της στην Αμερική και να μείνει στην Ελλάδα, για να ανακαλύψει αν το πάθος ενός Σαββατοκύριακου μπορεί να αντέξει την πραγματικότητα της αναπόφευκτης Δευτέρας.

Το σενάριο έχει γραφτεί από τον τον Βρετανό Rob Hayes και τον Παπαδημητρόπουλο και, σύμφωνα με τους ίδιους αποτελεί «ένα ερωτικό γράμμα στην Αθήνα κι έναν ύμνο στους παράφορους έρωτες».

Στο πλευρό του πρωταγωνιστικού ζεύγους θα δούμε τους Γιώργο Πυρπασόπουλο, Dominique Tipper, Ανδρέα Κωνσταντίνου και -φυσικά- την υπέροχη πρωταγωνίστρια του «Suntan», γνωστότερη, πλέον, ως Ασημίνα στις «Άγριες Μέλισσες», Έλλη Τρίγγου!

Διαβάστε επίσης: Αναβολή για το 22ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης λόγω κορωνοϊού!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This