VIEW MASTER – Tο προτελευταίο ΠΑΡΤΥ

Must Read

Τι είναι τελικά αυτό το ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΡΤΥ ?

Το Προτελευταίο Πάρτι είναι τραγούδι, είναι βίντεο κλιπ είναι και ταινία… Πίσω από όλα αυτά βρίσκονται οι View Master, ένα μουσικό συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη που ειδικεύεται στην δημιουργία εικόνας (πρόσφατα τους γνωρίσαμε από τη σκηνοθεσία του νέου βίντεο κλιπ των ΜΠΛΕ – Σ’ αγάπησα κρυφά)

Η κεντρική ιδέα του γκρουπ είναι να μπορέσει για κάθε τραγούδι που κυκλοφορεί να φτιάχνει και μια ταινία. Όλες οι ταινίες αποτελούν μέρος ενός συνολικού πρότζεκτ με τίτλο THE LOST TRAI PROJECT. Έτσι ξεκινούν αυτό το ταξίδι με την πρώτη ταινία για το τραγούδι TO ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΡΤΥ.

Το τραγούδι είναι ξεσηκωτικό με ηλεκτρονικό beat και alternative κιθάρες σε κάνει να θέλεις να χορέψεις και να επαναλάβεις το ρεφρέν φωνάζοντας «έμεινε ένα πάρτυ ακόμα».

Η ταινία είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή με πολύ χρώμα, ανάλαφρη διάθεση, εναλλαγές εικόνων, cult στοιχεία και αυτοσαρκασμό. «Προσπαθώντας να αναβιώσουν λίγη από την δόξα της άγριας νιότης τα μέλη μιας παλιάς παρέας ξαναενώνονται 15 χρόνια μετά και οργανώνουν ένα πολλά υποσχόμενο πάρτυ». Όσο τα χρόνια περνούν τα σχέδια που κάνουμε για να σπάσουμε τη ρουτίνα ίσως δεν έχουν σχέση με τις προσδοκίες μας. Όμως κι αν όλα ήταν ένα επιπόλαιο όνειρο, ένας ενθουσιασμός που δεν είχε ανταπόκριση, τα πάντα μπορούν να βιωθούν διαφορετικά αρκεί να μη λιγοστέψει «της καρδιά μας η τρέλα» .

Για το αποτέλεσμα που βλέπουμε επιστρατεύτηκαν ηθοποιοί της ομάδας ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ, φίλοι και αυθεντικές φιγούρες της πόλης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πίσω από την ταινία δεν υπάρχει καμία εταιρία παραγωγής, κανένας χρηματοδότης και φυσικά κανένα οικονομικό – εμπορικό όφελος

Video clip και ταινία κυκλοφορούν ελεύθερα στο ιντερνέτ και μπορείτε να τα δείτε παρακάτω:

Το βίντεο κλιπ μόλις κυκλοφόρησε και αφηγείται την ένταση και τον ρυθμό ενός ξέφρενου, σχεδόν παρανοϊκού πάρτι.

Αυτό όμως που το κάνει ξεχωριστό είναι ότι μεταφέρει ακριβώς την ατμόσφαιρα που επικράτησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Η βιντεοσκόπηση έγινε σε ένα εργοστάσιο έξω από το Φίλυρο.
Στο κάλεσμα για συμμετοχή βρέθηκαν στον ίδιο χώρο παρέες και ομάδες ετερόκλητες, οι περισσότεροι άγνωστοι μεταξύ τους. Η διάθεση όμως και η ενέργεια που αναπτύχτηκε χωρίς καμία πρόβα , χωρίς καμία καθοδήγηση ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη και είναι αυτό ακριβώς που αποτυπώνεται στο κλιπ….

Άλλωστε η σκηνοθετική οδηγία ήταν μία… «να κάνει ο καθένας ότι του βγαίνει στο άκουσμα της μουσικής…». Ως ταινία αποτελεί την πρώτη απόπειρα των VIEW MASTER να ντύσουν
με εικόνες και ιστορίες τα τραγούδια τους. Με την συμμετοχή και υποστήριξη των ηθοποιών του ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ αλλά και με πλήθος φίλων και συνεργατών δημιουργήθηκε αυτή η ανεξάρτητη παραγωγή που φιλοδοξεί να αποτελέσει την πρώτη ταινία ενός συνολικού πρότζεκτ με τίτλο …THE LOST TRAIN PROJECT

Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει την Κυριακή 13 Οκτ. στο Ξυλουργείο του Μύλου,
θα ακολουθήσει live από το συγκρότημα.

ΣΕΝΑΡΙΟ: Προσπαθώντας να αναβιώσουν λίγη από την δόξα της άγριας νιότης
τα μέλη μιας παλιάς παρέας ξαναενώνονται 15 χρόνια μετά και οργανώνουν ένα πολλά υποσχόμενο πάρτι. Ο ενθουσιασμός και οι προσδοκίες είναι στα ύψη. Είναι όλοι εκεί, …όλοι εκτός από έναν ο οποίος αρνείται πεισματικά να συμμετάσχει..

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This