Δωρεάν online παραστάσεις από το Θέατρο του Νέου Κόσμου

Must Read

Πάσχα στο σπίτι με θέατρο! Πέντε δημοφιλείς παραστάσεις από την εταιρία παραγωγής Θεατρικές Σκηνές και 32 από το Θέατρο του Νέου Κόσμου είναι πλέον διαθέσιμες on line και προσφέρονται αφιλοκερδώς επί 24ώρου στους θεατρόφιλους για όσο διάστημα θα διαρκέσει η καραντίνα λόγω της πανδημίας.

Η εταιρία των Γιάννη Κεντ και Πάνου Κατσαρίδη αλλά και οι ιθύνοντες του πολιτιστικού οργανισμού του Νέου Κόσμου ανέλαβαν τη σημαντική πρωτοβουλία να ψυχαγωγήσουν το κοινό λόγω κορωνοϊού στον κατ’ οίκον εγκλεισμό του.

Οι παραστάσεις των Θεατρικών Σκηνών βρίσκονται ήδη διαθέσιμες στην ιστοσελίδα youfly.com και περιλαμβάνουν την υπερπαραγωγή «Πυγμαλίων – Ωραία μου Κυρία» του Τζορτζ Μπέρναρντ Σο, με πρωταγωνιστές τους Δήμητρα Ματσούκα, Κώστα Κόκλα, Παύλο Χαϊκάλη, Αντώνη Καφετζόπουλο, Μπέττυ Λιβανού, τη «Σίρλεϊ Βαλεντάιν» του Γουίλι Ράσελ, με την Ελένη Καστάνη, το έργο «Η κυρία της νύχτας», με τους Λίνα Σακκά, Οθωνα Μεταξά και Αλέξανδρο Ρήγα, το πρώτο αστυνομικό έργο των Θανάση Παπαθανασίου – Μιχάλη Ρέππα με τίτλο «Το παιχνίδι του δολοφόνου», με τους Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, Μιχάλη Μαρίνο, Ελισάβετ Μουτάφη και τέλος τη «Μεθυσμένη Πολιτεία», με τους Δημοσθένη Παπαδόπουλο, Δημήτρη Ήμελλο, Αλεξάνδρα Παντελάκη.

Το Θέατρο του Νέου Κόσμου, από την άλλη, έκανε μια ενδεικτική επιλογή από τα 200 και πλέον έργα που έχει παρουσιάσει στην 23χρονη πορεία του, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου, για όλες τις ηλικίες. «Τριάντα δύο παραστάσεις έχουν ήδη ανέβει στο κανάλι του θεάτρου στο YouTube, ενώ θα προστίθενται κι άλλες το επόμενο διάστημα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, όπου στη συνέχεια τονίζεται πως οι βιντεοσκοπημένες παραστάσεις προσφέρονται στο κοινό με την επίγνωση ότι δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσουν τη μοναδική εμπειρία του μοιράσματος αισθήσεων, σκέψεων και συναισθημάτων που προσφέρει το ζωντανό θέατρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This