Σάββατο 12/6/2021

Ο «υπερκομματικός» Γιώργος Μαργαρίτης δέχτηκε ευχές από όλα τα κόμματα!

Όλους μπορεί να τους τρομάξει ο κορωνοϊός. Το λαϊκό τραγούδι όμως όχι. Τουλάχιστον αυτό επιβεβαίωσε στην «Espresso» ο δημοφιλής λαϊκός βάρδος και φανατικός αναγνώστης της Γιώργος Μαργαρίτης.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, με αφορμή τη γιορτή του, μας έκανε γνωστό ότι στην περίοδο της καραντίνας είχε τις περισσότερες προτάσεις συνεργασίας από ποτέ. Ήδη έχει κλείσει συναυλίες στο εξωτερικό, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη! Φαίνεται καθαρά πως οι ατζέντηδες ανά τον κόσμο προετοιμάζουν την επόμενη (μουσική) ημέρα στην κανονικότητα!

Οι δουλειές για τον Γιώργο Μαργαρίτη κλείνουν η μία μετά την άλλη, την ώρα που αυτός είναι κλεισμένος στο σπίτι του και δουλεύει βιντεάκια στο YouTube. Ο υπέροχος λαϊκός βάρδος, που είναι ταγμένος στην Αριστερά, αλλά είναι «πασών των Ρωσιών», όπως και τα τραγούδια του, δέχτηκε του Αϊ-Γιώργη ευχές για τη γιορτή του από πλήθος βουλευτών. Το αξιοθαύμαστο είναι ότι αυτοί προέρχονται από όλους τους χώρους.

Η Βουλή υποκλίνεται στον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή, που έχει φανατικούς θαυμαστές σε ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ. και ΚΚΕ, που… κόβονται για πάρτη του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ