Σάββατο 12/6/2021

Τάνια Τσανακλίδου: «Δεν υπάρχουμε πουθενά, παρά μόνο σε μια φρασούλα του “Μωυσή” που είπε δεν θα γίνουν παραστάσεις»

Δριμεία κριτική προς την κυβέρνηση και την Υπουργό Πολιτισμού, άσκησε η καταξιωμένη ερμηνεύτρια Τάνα Τσανακλίδου, μιλώντας σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ανέφερε ότι έχει θυμώσει πολύ και κάνει διστάζει να εκφράζει δημόσια τη γνώμη της για την αντιμετώπιση της κυβέρνησης στους ανθρώπους της τέχνης: «Ποτέ μου δεν το βούλωσα και δεν σκοπεύω να το κάνω τώρα […] Νομοθετούν νύχτα με αδιανόητα νομοσχέδια».

Η κ. Τσανακλίδου σχολίασε ότι τα ΜΜΕ παρουσιάζουν ψεύτικες εικόνες για να πιστεύει ο κόσμος ότι όλα πηγαίνουν καλά ενώ δεν υπάρχει ούτε ένας γενναίος δημοσιογράφος να κάνει τις σωστές ερωτήσεις.

«Ήρθαν για να κάνουν τις δουλειές τους και δεν τους νοιάζει κανένας κλάδος. Δεν υπάρχουμε πουθενά, παρά μόνο σε μια φρασούλα του «Μωυσή» που είπε δεν θα γίνουν παραστάσεις», χωρίς να σκέφτεται πόσους ανθρώπους παίρνει στο λαιμό του οι οποίοι δεν έχουν τρόπο να επιβιώσουν. Ο κλάδος λιμοκτονεί. Είχε ήδη του κόσμου τα προβλήματα», τόνισε η σπουδαία ερμηνεύτρια.

«Εύχομαι από αυτή την τραγωδία που είναι μπροστά μας, να ξεπεραστεί και να είμαστε όρθιοι και όλοι εκεί. Οι καλλιτέχνες δεν είμαστε επαίτες. Δεν καταδέχομαι να επαιτώ, γι’αυτό δεν μιλώ για εμένα, εγώ έχω την σύνταξή μου. Είναι άλλοι που δεν θα μπορέσουν να πάρουν ποτέ σύνταξη. Για πολύ σπουδαίους συναδέλφους αναγκαστήκαμε να κάνουμε έρανο» σημείωσε η κ. Τσανακλίδου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ