Τάνια Τσανακλίδου: «Δεν υπάρχουμε πουθενά, παρά μόνο σε μια φρασούλα του “Μωυσή” που είπε δεν θα γίνουν παραστάσεις»

Must Read

Δριμεία κριτική προς την κυβέρνηση και την Υπουργό Πολιτισμού, άσκησε η καταξιωμένη ερμηνεύτρια Τάνα Τσανακλίδου, μιλώντας σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ανέφερε ότι έχει θυμώσει πολύ και κάνει διστάζει να εκφράζει δημόσια τη γνώμη της για την αντιμετώπιση της κυβέρνησης στους ανθρώπους της τέχνης: «Ποτέ μου δεν το βούλωσα και δεν σκοπεύω να το κάνω τώρα […] Νομοθετούν νύχτα με αδιανόητα νομοσχέδια».

Η κ. Τσανακλίδου σχολίασε ότι τα ΜΜΕ παρουσιάζουν ψεύτικες εικόνες για να πιστεύει ο κόσμος ότι όλα πηγαίνουν καλά ενώ δεν υπάρχει ούτε ένας γενναίος δημοσιογράφος να κάνει τις σωστές ερωτήσεις.

«Ήρθαν για να κάνουν τις δουλειές τους και δεν τους νοιάζει κανένας κλάδος. Δεν υπάρχουμε πουθενά, παρά μόνο σε μια φρασούλα του «Μωυσή» που είπε δεν θα γίνουν παραστάσεις», χωρίς να σκέφτεται πόσους ανθρώπους παίρνει στο λαιμό του οι οποίοι δεν έχουν τρόπο να επιβιώσουν. Ο κλάδος λιμοκτονεί. Είχε ήδη του κόσμου τα προβλήματα», τόνισε η σπουδαία ερμηνεύτρια.

«Εύχομαι από αυτή την τραγωδία που είναι μπροστά μας, να ξεπεραστεί και να είμαστε όρθιοι και όλοι εκεί. Οι καλλιτέχνες δεν είμαστε επαίτες. Δεν καταδέχομαι να επαιτώ, γι’αυτό δεν μιλώ για εμένα, εγώ έχω την σύνταξή μου. Είναι άλλοι που δεν θα μπορέσουν να πάρουν ποτέ σύνταξη. Για πολύ σπουδαίους συναδέλφους αναγκαστήκαμε να κάνουμε έρανο» σημείωσε η κ. Τσανακλίδου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This