7-7-2020

Μπέτυ Λιβανού: Το «σοκ» της απότομης φήμης, η γνωριμία με τον Φίνο και η αγοραφοβία (video)

Η καταξιωμένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου, η Μπέτυ Λιβανού, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός, μια σημαντική κυρία της τέχνης, ξεδίπλωσε την επαγγελματική αλλά και προσωπική της πορεία και αποκάλυψε τον λόγο που αποφεύγει τις συνεντεύξεις.

«Γενικώς με τη δημοσιότητα δεν τα πάω πάρα πολύ καλά. Ίσως γιατί απέκτησα μια ξαφνική δημοσιότητα, έγινα γνωστή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όταν ξεκίνησα. Θυμάμαι ότι από τότε προσπαθούσαμε, το βράδυ που βγαίναμε, να βρούμε ένα μαγαζί που δεν είχε κόσμο. Έγινα λίγο αγοραφοβική», εξομολογήθηκε η κ. Λιβανού και πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να διασχίσει με θάρρος διάδρομο στο σινεμά ή το θέατρο.

Ο Φίνος ανακάλυψε την Μπέτυ Λιβανού, όπως εξήγησε, σε ένα τηλεοπτικό σποτ αφού εκείνη την περίοδο εργαζόταν ως μοντέλο και ζήτησε να την καλέσουν με πρόταση να παίξει σε ταινία. Η ίδια δέχτηκε αρκεί να την πλήρωναν και κάπως έτσι ξεκίνησε η συνεργασία της με τον Φίνο και ήρθε το πρώτο συμβόλαιο.

Η πώληση του αυτοκινήτου για την ταινία «Το ταξίδι του μέλιτος»

Η κ. Λιβανού αναφέρθηκε στην γνωστή ιστορία, την ρομαντική κίνηση της ίδιας και του συζύγου της, να πουλήσουν αρκετά πράγματα από το νοικοκυριό τους, μεταξύ αυτών και το αυτοκίνητό τους με σκοπό να βορυν τα χρήματα για να γυρίσουν την ταινία «Το ταξίδι του μέλιτος».

Η αποκάλυψη για τον σύγυζο της

Η αγαπημένη ηθοποιός παραδέχεται ότι δεν υπάρχει κάποια συνταγή για να είναι ευτυχισμένο και δεμένο ένα ζευγάρι ωστόσο αποκάλυψε ότι δεν μαγειρεύουν στην ίδια κουζίνα ποτέ: «Είμαστε μαζί 50 χρόνια μαζί. Δεν υπάρχουν μυστικά, ούτε συνταγές. Όλοι με ρωτάνε για συνταγές, δεν υπάρχουν συνταγές. Μαγειρεύω πολύ, μου αρέσει και εκείνος μαγειρεύει. Ο καθένας μόνος του στην κουζίνα, δεν μαγειρεύουμε μαζί, εκεί είναι καταστροφή».

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ