Δημοσκόπηση: Πήραν μίζες πολιτικοί από τη Novartis;

Must Read

Τα τελευταία χρόνια το πολιτικό σκηνικό σείστηκε από τους ισχυρισμούς κορυφαίων πολιτικών προσώπων ότι στοχοποιήθηκαν άδικα ως εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο Novartis.

Η κυβέρνηση έκανε εξεταστική για την συγκεκριμένη υπόθεση, τα συμπεράσματα της οποίας όμως κατέπεσαν στο Ανώτατο δικαστικό συμβούλιο, το οποίο αποφάσισε ότι δεν υπήρξε καμία σκευωρία κατά πολιτικού προσώπου και ότι το σκάνδαλο Novartis είναι υπαρκτό και μεγάλο.

Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας ήταν να υπάρξει τεράστια καθυστέρηση στην δικαστική διεκδίκηση αποζημιώσεων από την εταιρία, την ίδια στιγμή που οι ΗΠΑ είχαν εξασφαλίσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από την δράση της ίδιας εταιρίας στην Ελλάδα!

Υπάρχουν μάλιστα αρκετές φωνές που υποστηρίζουν πως η υπόθεση της «σκευωρίας» στήθηκε ακριβώς για να συγκαλύψει την δράση της εταιρίας, η οποία όντως είχε χρηματίσει πολιτικά πρόσωπα στην Ελλάδα.

Εσείς τι πιστεύετε;

Loading Poll…

* Απαντήστε ΜΟΝΟ μια φορά. Σε περίπτωση που απαντήσετε περισσότερες της μιας φοράς, οι ψήφοι θα εντοπιστούν από το σύστημα και θα αφαιρεθούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This