Χρόνης Αηδονίδης: Τι αποκαλύπτει το αηδόνι της Θράκης στο newsbreak (video)

Must Read

Ο Χρόνης Αηδονίδης, ένας από τους σημαντικότερους στυλοβάτες της ελληνικής μουσικής παράδοσης με τεράστιες περγαμηνές και βραβεία από όλο τον κόσμο, συμπληρώνει φέτος 91 χρόνια ζωής.

  • Από τον
    Νίκο Νικόλιζα

Μαζί με την Δόμνα Σαμίου κατόρθωσαν να περισώσουν ένα μεγάλο μέρος της μουσικής κληρονομιάς της Ελλάδος. Καθισμένος στην πολυθρόνα του σπιτιού του, στα Βριλήσσια, χωρίς απωθημένα στο τραγούδι, ευχαριστεί μέσα από το Newsbreak.gr τον κόσμο για όσα του προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια.

«Πολλοί άνθρωποι πέρασαν από αυτήν τη ζωή και προσέφεραν στον τομέα της παράδοσης και έφυγαν σιωπηροί. Μερικοί τους αναγνώρισαν και μετά θάνατον. Εγώ είχα την τύχη ζων να μου δώσουν τις ευχαριστίες».

«Είμαι ευχαριστημένος και από τον κόσμο και από όλους τους φορείς, από το κράτος, από την Εκκλησία. […] «Το 2012 κάναμε μια συναυλία στο Ηρώδειο για την Θράκη και είχα πει ότι το Ηρώδειο για μένα θα είναι το κύκνειο άσμα» […] «Τις εκδηλώσεις και τις συναυλίες τις έχω εγκαταλείψει πια».

Δείτε το «αηδόνι της Θράκης» και όλης της Ελλάδας να μιλάει στην κάμερα του newsbreak.gr και στον Νίκο Νικόλιζα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This