Σαν σήμερα γράφτηκε η τραγωδία της οικογένειας του ΠΑΟΚ στα Τέμπη

Must Read

Μες την κοιλά- -όπως τα λέω-

μες την κοιλάδα των Τεμπών

φόβος των μηχανοδηγών…

 

Ήταν 4η Οκτωβρίου του 1999 και το ρολόι έδειχνε 4:15 τα ξημερώματα, όταν έξι νεαρά παιδιά «πλήρωναν» με αίμα την μεγάλη τους αγάπη για τον ΠΑΟΚ.

Είκοσι χρόνια πέρασαν από το μοιραίο δυστύχημα στην κοιλάδα των Τεμπών, όταν ξημέρωσε η πιο «μαύρη» μέρα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Το θανατηφόρο τροχαίο στα Τέμπη στοίχισε την ζωή σε έξι οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά και σε άλλον έναν διερχόμενο οδηγό, βυθίζοντας σε θλίψη όλη τη φίλαθλη Ελλάδα.

Οι: Δημήτρης Ανδρεαδάκης 25 ετών, Αναστάσιος Θέμελης 22 ετών, Χαράλαμπος Ζαπουνίδης 20 ετών, Χριστίνα Τζιόβα 18 ετών, Γεώργιος Γκανάτσιος 18 ετών και Κυριακίδης Λαζαρίδης 17 ετών ήταν οι έξι νεαροί, που γύριζαν από το ΟΑΚΑ στην πόλη τους εκείνη τη μοιραία νύχτα.

«Δικέφαλέ μου κάποτε για σένα, έξι παιδιά φύγαν από τη ζωή. Τους πήρε η αγάπη τους για σένα, μα πάντα θα ναι ζωντανοί… Αδέρφια μας εκεί ψηλά που ζείτε, παρέα μας φωνάξτε δυνατά… Να ξέρετε, εσείς μας οδηγείτε από το ’99».

Με το παραπάνω σύνθημα ο κόσμος του ΠΑΟΚ τιμάει σε κάθε παιχνίδι αυτά τα έξι παιδιά, για τα οποία η μοίρα έμελλε να παίξει το πιο άσχημο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This