Απόστολος Γκλέτσος: «Ο Πολάκης είναι… αντίδοτο στον Αδωνι»

«Ο νεανικός έρωτας είναι μια τρέλα. Δεν τον ευχαριστιέσαι. Καβγάδες επί καβγάδων, για ψύλλου πήδημα. Δεν περνάς καλά»

Συντάκτης: Newsroom

Ωρίμασε, ηρέμησε από την τρέλα των νεανικών ερώτων, δεν τον αγγίζουν πια οι εκατοντάδες γυναικείες φιλοφρονήσεις, γοητεύεται μόνον από πολιτικά κομπλιμέντα και αποφάσισε να μην κάνει στους άλλους ό,τι δεν θέλει να του κάνουν.

  • Από την Βίβιαν Μπενέκου

Στην «τελευταία πίστα» της ζωής του, όπως χαρακτηρίζει την ηλικιακή κατηγορία των 55, στην οποία βρίσκεται σήμερα, ο Απόστολος Γκλέτσος βρήκε κατανόηση, ερωτική αγάπη, και απόλυτο ταίριασμα στο πρόσωπο της συντρόφου του Ιζαμπέλας Αρβανίτη. Κι αυτά είναι τα πρώτα του Χριστούγεννα, που ο φόβος της πανδημίας συνυπάρχει με την ελπίδα που του ανοίγει αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

Ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας και νυν περιφερειακός σύμβουλος, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, και αξιαγάπητος ηθοποιός, Απόστολος Γκλέτσος, μιλάει σήμερα στην «Espresso» για σχέσεις, έρωτες και πολιτική, όπως δεν έχει ξαναμιλήσει ποτέ στο παρελθόν. Ανοίγει διάπλατα την καρδιά του κι αποκαλύπτεται ο άλλος, ο κρυμμένος και πολύ ενδιαφέρων Απόστολος Γκλέτσος, που θέλει τη Βουλή αλλά όχι… τον γάμο!

Τι Χριστούγεννα είναι τα φετινά για σένα;

Χριστούγεννα φόβου, περίσκεψης, ανασυγκρότησης και σίγουρα προσδοκίας ενός νέου χρόνου, που θα κατεβάσει λίγο τους τόνους. Ελπίζω, πως αν ακολουθήσουμε τις επιταγές της επιστήμης θα το ξεπεράσουμε κι αυτό. Αλλωστε πανδημίες πάντοτε βασάνιζαν, ανά τους αιώνες, την παγκόσμια κοινότητα.

Σε προσωπικό επίπεδο φοβάσαι;

Ναι φοβάμαι, γιατί εγώ έχω σοβαρό, υποκείμενο νόσημα με την καρδιά μου και προσέχω πολύ. Η κολπική μαρμαρυγή είναι νόσημα σχεδόν αχαρτογράφητο για το τι μπορεί να σου συμβεί εάν περάσει από πάνω σου κι ένας κορονοϊός. Βεβαίως έχω κάνει και τα τρία εμβόλια και δεν το διαπραγματεύομαι αυτό. Κατανοώ αυτούς που λένε ότι δεν έχει δοκιμαστεί για επαρκές διάστημα το εμβόλιο κ.λπ. Καταλαβαίνω, επίσης, και τον τριαντάρη που αναρωτιέται τι μπορεί να του προκαλέσει στα 50 του το εμβόλιο. Εγώ πάντως άκουσα και εμπιστεύθηκα όχι τους πολιτικούς αλλά τους καθ΄ ύλην αρμόδιους, που είναι οι επιστήμονες.

Μιλάς για Χριστούγεννα φόβου. Μόνον αυτό είναι τα φετινά;

Όχι φυσικά. Είναι και της ελπίδας.

Στην ελπίδα τι βάζεις;

Βάζω τα προσωπικά μου. Στα προσωπικά μου είμαι κλεισμένος και είμαι καλά. Με έναν άνθρωπο που τα βρίσκουμε σχεδόν σε όλα κι έχουμε κατανόηση. Και επειδή δεν θέλω να κρύβομαι από τον εαυτό μου, θα σου πω ότι είμαι και σε μια ηλικία που βρίσκομαι στην «τελευταία πίστα» της ζωής.

Δεν είναι λίγο απαισιόδοξη η παραδοχή της «τελευταίας πίστας»;

Η «τελευταία πίστα» μπορεί να είναι και η πιο μεγάλη σε διάρκεια… Πλην όμως είναι η τελευταία. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

Καλύτερος ο ώριμος έρωτας από τον νεανικό; Τι διάφορες έχει;

Είναι πιο ευτυχισμένος, γιατί δεν πασχίζεις να αποδείξεις πράγματα. Δεν υπάρχουν ζήλιες, αντιπαραθέσεις, τρέλες. Ο νεανικός έρωτας είναι μια τρέλα. Δεν τον ευχαριστιέσαι. Καβγάδες επί καβγάδων, για ψύλλου πήδημα. Δεν περνάς καλά. Στην ωριμότητα δεν υπάρχει αυτό. Και δεν το λέω μιλώντας για μένα, γιατί εγώ δεν ήμουν ποτέ του έρωτα.

Οι καβγάδες κουράζουν τους έρωτες; Τους διαλύουν;

Εμένα δεν μου άρεσαν καθόλου. Δεν περνούσα καλά και ίσως γι΄ αυτό δεν ήμουν ποτέ του έρωτα. Τώρα ζω μια ερωτική αγάπη. Σε αυτή τη φάση, το μόνο που θες είναι να βλέπεις τον άλλον να χαμογελάει, να μην τον κάνεις να υποφέρει, να μη θες να τον πατήσεις κάτω, ούτε να κάνεις… στρατηγική ποιος θα πάρει πρώτος τηλέφωνο και ποιος θα τσαλακώσει πρώτος τον εγωισμό του.

Ναι, αλλά ο έρωτας και το πάθος είναι ζωή. Τον έχεις απαρνηθεί εντελώς;

Οχι, φυσικά. Και τώρα υπάρχει, αλλά χωρίς τα άσχημά του. Χωρίς να χρειάζεται να κάνω τζιριντζάντζουλες για να γραδάρω εάν εγώ είμαι το κέντρο του κόσμου, όπως γινόταν παλιά. Τα νιάτα είναι μόνον έκρηξη. Είναι πολύ κτητικά. Τον θες τον άλλον για να τον εξουσιάζεις. Δεν είναι ωραίο αυτό.

Μήπως όμως δεν είναι μόνον η νιότη αλλά και οι χαρακτήρες των ανθρώπων που κάνουν τη διαφορά; Δεν θα μπορούσες και τώρα να γνωρίσεις μια «τύπου τρελή» που θα σε έτρεχε έτσι;

Δεν θα ήμουνα μαζί της. Δεν θα μου ενέπνεε τον έρωτα μια τρελή, στην ηλικία που είμαι. Εχεις δίκιο ότι υπάρχουν. Μου έχουν τύχει τρελές, που ίσως να με ενέπνευσαν εμφανισιακά. Ομως, στα πέντε λεπτά είχα φύγει…

Ωριμάζουμε και ηρεμούμε δηλαδή;

Ισχύει. Οπως επίσης ότι υπάρχουν και μυστικά για μια καλή σχέση, παρότι λέγεται το αντίθετο. Εγώ έχω βρει το δικό μου κλειδί και είναι ένα: Δεν κάνεις αυτά που δεν θέλεις να σου κάνουν. Οταν είσαι σε μια σχέση, και τώρα που είμαι στα 55 το ξέρω καλά, δεν πρέπει να κάνεις αυτά που δεν θέλεις να σου κάνουν.

Τι δεν θέλεις να σου κάνει η σύντροφός σου;

Να με κερατώνει. Θέλω να μην με κερατώνει, αλλά και να μη δίνει δικαιώματα. Κανένα δικαίωμα. Δεν μου αρέσει η σύντροφός μου να δίνει δικαιώματα φλερτ και να… παίζει τριγύρω, όχι όταν τη συνοδεύω φυσικά, αλλά και όταν είναι μόνη της. Αυτό θέλω. Το ίδιο άλλωστε κάνω κι εγώ. Επίσης, δεν θα ζηλέψω ποτέ. Δεν θα κάνω ποτέ σκηνή γιατί κοίταξες κ.λπ. Θα δώσω ίσως μια ευκαιρία και μετά τέρμα. Και είμαι σίγουρος ότι αν το κάνω εγώ αυτό, η σύντροφός μου δεν θα δώσει καν δεύτερη ευκαιρία.

Σταματάει ποτέ να γοητεύεται από την προσοχή των γυναικών ένας άντρας σαν κι εσένα;

Είμαι σε αυτή τη δουλειά κοντά στα 32 χρόνια. Αυτό που περιγράφεις είναι μια καθημερινότητα η οποία πια δεν έχει να μου πει τίποτε απολύτως. Περισσότερο με γοητεύει το πολιτικό κομπλιμέντο, το -μπράβο- για κάτι που είπα ή που έκανα και βοήθησα, παρά το είσαι ψηλός και ωραίος…

Πού πήγε το εκρηκτικό σου ταμπεραμέντο;

Την κοιμήσαμε αυτή την προσωπικότητα. Μόνον η πολιτική που μου αρέσει, μου ξυπνάει περίεργες αντιδράσεις. Τίποτε άλλο.

Τι θέλεις από την πολιτική; Τοπική Αυτοδιοίκηση ή Βουλή;

Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είμαι στην αντιπολίτευση. Για το μέλλον, θα αφουγκραστώ τον κόσμο, τους συμπολίτες μου. Θα δω πού θα με πάει το «θέλω» των συμπολιτών μου. Τώρα εάν θα είναι Αυτοδιοίκηση ξανά ή Βουλή το επόμενο βήμα θα… δείξει. Καλώς ή κακώς, έχω το αβαντάζ να είμαι γνωστός, οπότε όποιες εκλογές και να πλησιάζουν δεν σκιάζομαι.

Εχουν γίνει προτάσεις;

Βεβαίως κι έχουν γίνει. Εγώ ανήκω στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν έχω σκοπό να φύγω από εκεί. Κι αν φύγω θα πάω σπίτι μου. Ο άλλος χώρος που με περιμένει μετά τον ΣΥΡΙΖΑ είναι το σπίτι μου.

Γιατί το θέτεις έτσι τελεσίδικα; Σήμερα δεν υπάρχουν πολιτικά στεγανά…

Αυτά που κοροϊδεύω στη ζωή, τις κωλοτούμπες δηλαδή, εγώ δεν θα τις κάνω. Οταν βλέπω ανθρώπους να βρίζουν κι ύστερα να συστρατεύονται με αυτό που έβριζαν, μέσα μου γελάω με αυτούς. Στο χωριό μου λένε μια έκφραση για όλους αυτούς, «δεν τους έχω αυτούς τους ανθρώπους για γιορτή»! Εγώ είμαι σταθερός στην Αριστερά και στον ΣΥΡΙΖΑ. Αν ανέβω στη Βουλή, θα ανέβω με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κριτικάρεις το κόμμα σου και τα λάθη του;

Το να βγαίνει κάποιος δημόσια και να λέει τα κακώς κείμενα ενός χώρου στον οποίον ανήκει δεν παράγει θετικό έργο. Ζήτα μια ακρόαση στα όργανα και πήγαινε και πες χειρότερα από αυτά που λες έξω. Αλλά όχι δημόσια.

Αρα, δεν σου αρέσουν συμπεριφορές τύπου Παύλου Πολάκη…

Ο Πολάκης δεν κάνει αυτό. Οταν η Ν.Δ. έχει τον Αδωνι κάτι πρέπει να έχουμε κι εμείς ως αντίδοτο.

Ο Αδωνις είναι καλό παράδειγμα προς μίμηση;

Οχι, αλλά η πολιτική μοιάζει με το ποδόσφαιρο. Αμυνα, επίθεση, τέρμα… Δεν μπορεί αυτοί να έχουν τον Αδωνι κι εμείς να μην έχουμε κάποιον να τον αποκρούει.

Σε ποια θέση θα έπαιζες εσύ εάν ήσουν βουλευτής; Θα ήσουν επιθετικός;

Είναι υποθετική ερώτηση που δεν μπορώ να την απαντήσω, γιατί δεν είμαι βουλευτής. Αν ήμουν όμως περιφερειάρχης, που παραλίγο να γίνω, σίγουρα δεν θα είχαμε Σταύρο Μπένο, και σίγουρα θα είχαμε κάνει έργα. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, αυτή τη στιγμή, είναι ένα ξεχαρβαλωμένο σύστημα. Ο Φάνης Σπανός δεν είναι… δεν υπάρχει. Δεν τον κρίνεις ως καλό ή κακό, απλώς δεν υπάρχει. Σκέψου, είναι αιρετός και του έβαλαν από πάνω του τον Μπένο, που θεσμικά είναι ανύπαρκτος. Ο Μπένος είναι ένα θεσμικό φάντασμα. Δεν υπάρχει πουθενά ο διορισμός. Δεν έχει πάρει καν ΦΕΚ.

Τι σε έχει κάνει να στενοχωρηθείς και να χαρείς πολύ μέσα στο 2021;

Εχω περάσει διά πυρός και σιδήρου σε αυτή τη ζωή. Μόνον εγώ και ο Θεός ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Αρα δεν μπορεί να με ακουμπήσει ούτε η μεγάλη χαρά, αλλά ούτε και η μεγάλη λύπη. Ολα τα πράγματα παίζουν για μένα σε μια δεδομένη κλίμακα. Ούτε ο μεγάλος έπαινος πιάνει σε μένα ούτε και να μου πεις είσαι εντελώς άχρηστος, γιατί ξέρω ποιος είμαι. Δηλαδή τα έχω δει όλα σε αυτή τη ζωή.

Πώς βλέπεις αυτές τις ιστορίες με τις διαπομπεύσεις γυναικών από τους εραστές τους;

Αυτά πάντα γινόντουσαν. Οταν δεν υπήρχαν τα βίντεο πάντα υπήρχε ένας τύπος που καυχιόταν στις παρέες, με συγκλονιστικές μάλιστα λεπτομέρειες, για το τι έκανε με τη σύντροφό του. Δεν υπήρχε η τεχνολογία τότε να τον στηρίξει, αλλά πάντοτε υπήρχε ένας τέτοιος στις παρέες που έδειχνε φωτογραφίες. Κι αυτόν τον τύπο συνήθως τον απομονώναμε, τον βαριόμασταν, δεν τον εκτιμούσαμε. Εγώ όμως δεν θα γίνω εισαγγελέας για το ποιος ήξερε και τι… Θα μείνω στον κυρίως ένοχο, που για μένα είναι δολοφόνος και θα πω… περάστε κύριε στη Δικαιοσύνη.

Πώς προστατεύεις την κόρη σου;

Το κάνει ο μύθος μου αυτό για μένα. Δεν χρειάζεται να το κάνω εγώ.

Τι κάνει σήμερα η Βαλίσια; Σε κριτικάρει;

Είναι 20 χρονών και βρίσκεται στο δεύτερο έτος του Παντείου. Σπουδάζει και σκηνοθεσία. Ποτέ δεν με κριτικάρει. Μου έχει τεράστια αδυναμία. Της αρέσουν όλα όσα κάνω. Για εκείνη είμαι σωστός σε όλα.

Θα παντρευτείς μέσα στο 2022;

Σε αυτή την ηλικία και με κόρη της παντρειάς; Είμαι κατά του γάμου εγώ. Ο γάμος σκοτώνει… Τι να μου πει ένας γάμος τώρα; Εχουμε τρία παιδιά μεγάλα, δύο εκείνη και ένα εγώ. Είναι γελοίο, γελοία υπόθεση να σκεφτούμε κάτι άλλο.

Θέλεις να έχεις μισάνοιχτη την πόρτα;

Οχι, δεν θέλω καμιά πόρτα μισάνοιχτη. Μου αρέσει έτσι όπως ζούμε σήμερα. Είμαστε μεγάλοι πια για γάμους. Αντε μέχρι τα 40, μετά αρχίζει το γελοίον του πράγματος. Πώς αλλιώς να στο πω; Δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου ο γάμος. Δεν θέλω να παντρευτώ. Ούτε η Ιζαμπέλα θέλει.

Μια ευχή;

Την υγεία μου θέλω να έχω και αυτό το 100 (απώλειες κορονοϊού) να γίνει 10…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μίκα Ιατρίδη: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πράξη από το να χαρίζεις τη ζωή την ίδια»

«Αν δεν υπήρχε ο δότης, το πιθανότερο θα ήταν να μην υπήρχε ούτε ο Νίκος. Το μεγαλείο της ψυχής των ανθρώπων το συνειδητοποιούμε όταν...

Βαρβάρα Μητλιάγκα: Η κυρία που έχει όραμα στας Σέρρας

«Μια πόλη δεν αλλάζει με παλαιοκομματικές χαιρετούρες και χτυπήματα στην πλάτη. Αλλάζει με σχέδιο, όραμα και ρήξεις» λέει σήμερα στην «Espresso» η δικηγόρος Βαρβάρα...

Χρήστος Λεοντής: «Δεν με διακατέχει το άγχος του χρόνου ούτε του θανάτου»

Ήταν Τρίτη βράδυ, 26 Σεπτεμβρίου, στο ασφυκτικά γεμάτο Ηρώδειο. Ο Χρήστος Λεοντής γιόρταζε με μία πανηγυρική συναυλία τα εξήντα του χρόνια στο ελληνικό τραγούδι....

Δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης: Ο πρόεδρος της Παγκόσµιας Εταιρείας Ροµποτικής είναι Έλληνας!

Έχοντας πραγµατοποιήσει χιλιάδες επεµβάσεις ροµποτικής, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης είναι ο γιατρός που έχει πραγµατοποιήσει τις περισσότερες ροµποτικές επεµβάσεις γενικής χειρουργικής στον κόσµο.Συνέντευξη...

Ντούσαν Σπασόγιεβιτς: «Η Σερβία και η Ελλάδα είναι φυσικοί σύμμαχοι»

Είναι από το 2016 πρέσβης της Σερβίας στην Αθήνα. Διπλωμάτης με ανοικτό πνεύμα, υπηρετεί τη χώρα του στην Ελλάδα, με άξονα την ενίσχυση της...

Ανδριάνα Αλεβίζου: Το κορίτσι της γειτονιάς που θέλει να γίνει και η δήμαρχος της...

«Υπήρξε ένα βαθύ, γνήσιο αίτημα για αλλαγή εποχής στην πόλη», και η Ανδριάνα Αλεβίζου κατάφερε να είναι αυτή που έδωσε τελικά την ανατρεπτική διέξοδο...

Αθανάσιος Ντάνης: Ο γιατρός που θέλει να κάνει «κόσμημα» το Σούλι!

«Αν όχι δήμαρχος στον τόπο όπου μεγάλωσα και αγαπάω, πού αλλού;» είναι η... ρητορική ερώτηση που έθεσε στον εαυτό του αλλά και στην «Espresso»,...

Δημήτρης Κουρέτας: «Ολοι μαζί για την ανάσταση του Κάμπου»

Ο πανεπιστημιακός, υπέρμαχος της εφαρμοσμένης πολιτικής, δεινός ποδηλάτης, που έχει μια απόλυτα ισορροπημένη ζωή και κατάφερε να λύσει τις «φραστικές αρρυθμίες» που ειπώθηκαν εναντίον...

«Είμαστε αντίθετοι στους γάμους ομοφυλοφίλων»

Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός ανοίγει τα χαρτιά του στη «δημοκρατία» για όλα τα γεγονότα της επικαιρότητας. Τοποθετείται, μεταξύ άλλων, για τον πόλεμο...

Στέλιος Αγγελούδης: «Ψηφίστε! Η πόλη τώρα μάς χρειάζεται όλους…»

«Την Κυριακή ψηφίζουμε. Δεν απέχουμε. Ψηφίζουμε για να αλλάξει σελίδα η Θεσσαλονίκη. Γιατί η πόλη μάς χρειάζεται όλους» λέει μιλώντας ξεκάθαρα στην «Espresso» ο...

Γιάννης Βούρος: «Χρειάζονται σταθερότητα και συνέχεια»

Ηρθε η ώρα να σπάσει η «παράδοση», που θέλει τους δημάρχους της τελευταίας εικοσαετίας στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας να μην έχουν...

Εντολή 4ης θητείας: Ο Δημήτρης Καμπόσος τη ζητά – Η πλειοψηφία των Αργείων λέει...

Ο Δημήτρης Καμπόσος δεν κουράζεται να απαριθμεί τα έργα που κατασκεύασε στις τρεις συνεχόμενες θητείες στις οποίες οι Αργείοι τού ανέθεσαν (από την πρώτη...

Γιώργος Παπανικολάου: «Eμβληματικά έργα σε κάθε γωνιά της Γλυφάδας μας»

Ο Γιώργος Παπανικολάου αποτελεί έναν από τους πλέον πετυχημένους δημάρχους της Αττικής. Από το 2014 ως σήμερα έχει καταφέρει ν' αναμορφώσει τη Γλυφάδα σε...

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: «Υλοποιήσαμε το σύνολο των υποσχέσεών μας»

Ένας από τους πλέον έμπειρους δημάρχους της Αττικής μιλά στη «δημοκρατία» και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους επιμένει να διεκδικεί την ψήφο των...

Κωνσταντίνος Μάκαρης: «Ξεκίνησα τα έργα πριν ακόμα γίνω δήμαρχος»

Τα κίνητρα που οδηγούν έναν πολίτη να διεκδικήσει την ψήφο των συμπολιτών του είναι βασική γνώση, την οποία πρέπει να κατέχουμε, προκειμένου να αποφασίσουμε...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος με καταγγελίες για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών: «Δεν αναγνωρίζονται τα πτυχία στην Ελλάδα»

Δεν έχει προηγούμενο η υπόθεση που ήρθε στο «φως», πριν από μερικά 24ωρα, με πρωταγωνιστή το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών και πτυχία, που δεν είναι...

Ανιψιός του Παττακού ο φονιάς της 43χρονης Γεωργίας στη Σαλαμίνα

Ανιψιός του πραξικοπηματία Στυλιανού Παττακού ο δολοφόνος της 43χρονης

Μαρία Κορινθίου: «Έμεινα έγκυος στον ενάμιση μήνα σχέσης κι όταν έλεγα δεν ξέρω τι θα κάνω, ο Γιάννης…»

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά –δες» και παραχώρησε στη Τζένη Θεωνά μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην...

Το βαρύ πυροβολικό του Κυριάκου στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου

Μόνο συμπτωματική δεν είναι η στήριξη που δίνουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ στο νέο πολιτικό εγχείρημα της Έφης Αχτσιόγλου.Προ εβδομάδων σας είχα μεταδώσει την πληροφορία...

Απίστευτη απάτη: Ξεπουλάνε το νερό «από το παράθυρο»!

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα αποτιμήσει την αξία ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ και στη συνέχεια το 50% της αξίας τους θα διοχετευτεί σε Εθνικό Ταμείο Επενδύσεων και το υπόλοιπο στη μείωση του χρέους

«Με έβαζαν να κάνω 50 ραντεβού τη μέρα με βρώμικους, μεθυσμένους, Πακιστανούς» – Συγκλονίζει θύμα του κυκλώματος trafficking στην Αθήνα

Μια μητέρα ανήλικων παιδιών από τη Βενεζουέλα περιγράφει πώς την εξαπάτησαν και στο τέλος την ανάγκαζαν να εργάζεται ως εκδιδόμενη

«Ραντεβού στη Ρώμη» για ένα… οικουμενικό παρεάκι

Στη Ρώμη ο Αλέξης Τσίπρας «αλά μπρατσέτα» με την Ντόρα Μπακογιάννη, έχοντας στην παρέα και τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου! Θα μπορούσε να είναι...

Εξετάσεις PISA: Ο Μητσοτάκης εγκαθιδρύει την «δικτατορία των μετρίων»!

Ένας δικός μας 15χρονος μαθητής έχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες ενός 12χρονου μαθητή της Σιγκαπούρης!

Συγκλονίζει ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη

Πληγή που δεν πρόκειται να κλείσει ποτέ... Πόνος που δεν θα σβήσει, για τους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους στην τραγωδία των Τεμπών.Ανάμεσά...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γκ. Μαγιορκίνης για πνευμονία: «Μέτρα αν δεν υπάρχει σημαντική πίεση στο ΕΣΥ δεν προβλέπεται να μπουν»

Προβληματισμός επικρατεί στην διεθνή κοινότητα, σχετικά με την «λευκή» πνευμονία, λόγω της αντοχής του μικροβίου του μυκοπλάσματος, στα αντιβιοτικά. Τα αυξημένα κρούσματα στα παιδιά τόσο στην Κίνα όσο και...

Mια οικογένεια με δυο μπαμπάδες: Ο Παντελής Τουτουνζής, ο σύντροφος και τα παιδιά τους

Σε λίγες ημέρες έρχονται Χριστούγεννα και οι περισσότεροι έχουν στολίσει τα σπίτια τους, με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα λαμπάκια ενώ φωτογραφίζουν τη διακόσμηση και την ανεβάζουν στα social...

Σοκαριστική μαρτυρία για το έγκλημα στη Σαλαμίνα: «Εγώ ξετρύπωσα τον φονιά της Γεωργίας»

Αποκλειστική σοκαριστική μαρτυρία: Πώς μια μητέρα παιδιού ΑμεΑ και φίλη της άτυχης Γεωργίας στη Σαλαμίνα οδήγησε τους αστυνομικούς στη σύλληψη του 71χρονου αδίστακτου και κυνικού συντρόφου της

Μποτιλιάρισμα στην Λ. Κηφισίας μετά από τροχαίο – Στο «κόκκινο» η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας

Το «έλα να δεις» επικρατεί για ακόμη μία ημέρα στις κεντρικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου της Αττικής, αφού η κίνηση είναι στο «κόκκινο» από νωρίς. Η απεργία των ταξί...

Αντίθετο το ΣτE με το τεκμήριο των 10.920 ευρώ για ελεύθερους επαγγελματίες

Διαβάστε στην «Εστία»: Βόμβα από το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής – «Προβληματική η επίκλησις της κοινής πείρας για την συναγωγή τεκμηρίου ελάχιστου καθαρού εισοδήματος» - «Το εισόδημα μη μισθωτών...

H Don Κατερίνα με τους οίκους ανοχής «φυλακές» έπαιρνε κρατικό επίδομα

Απίστευτο και όμως ελληνικό : Η Πολιτεία της έδινε κάθε μήνα ως... βοήθημα 140 ευρώ