Η Αθηνά Κουιμτσίδου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Μακεδονία Μπροστά»

Οσα λέει με τόλμη και γοητεία για τα φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα και το αποτύπωμα που θέλει να βάλει στην περιφέρεια

Must Read

Δυναμική, δίνοντας το «παρών» και μάλιστα στην πρώτη γραμμή σε συγκεντρώσεις πολιτών που αφορούν κοινωνικά ζητήματα (από τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία έως τις διαμαρτυρίες για τα μέτρα εγκλεισμού εν μέσω πανδημίας, αλλά και τις νέες ταυτότητες), η Αθηνά Κουιμτσίδου, έχοντας μάλιστα ασχοληθεί και με το μόντελινγκ, φωνάζει παρούσα και στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Μακεδονία Μπροστά»!

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Η ίδια, μιλώντας στην «Espresso», εκφράζει δίχως περιστροφές τα «πιστεύω» της και εξηγεί τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να είναι υποψήφια.

Πώς αποφάσισες να είσαι υποψήφια στις εκλογές ως περιφερειακή σύμβουλος;

Καταρχάς καιρό τώρα παρακολουθώ τις εξελίξεις και τα διάφορα γεγονότα που μαστίζουν την κοινωνία μας! Θεωρώ υποχρέωσή μου, εφόσον διαφωνώ με όσα βλέπω, να δώσω το δικό μου στίγμα στην πολιτική και συγκεκριμένα στην περιφέρεια. Αλλωστε την πρόταση μου την έκανε ένας άνθρωπος που τον γνωρίζω μεγάλο χρονικό διάστημα και τον εμπιστεύομαι, επομένως μαζί με τον Δήμο Κυριλίδη θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε αυτόν τον τόπο.

Πες μας δυο λόγια για τον συνδυασμό «Μακεδονία Μπροστά» του Δήμου Κυριλίδη.

Ο συνδυασμός αυτός γεννήθηκε μέσα από τα συλλαλητήρια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Παράλληλα ο κ. Κυριλίδης είναι εκπρόσωπος Τύπου Βορείου Ελλάδος στο κόμμα των «Σπαρτιατών» και υπάρχει σύγκλιση κοινών απόψεων. Ο συνδυασμός αυτός είναι νέος, αλώβητος και έχει τη δυνατότητα να κάνει υψηλά ποσοστά, καθώς απαρτίζεται από σοβαρούς ανθρώπους της καθημερινότητας.

Εάν εκλεγείς, τι αλλαγές θα κάνεις στη Θεσσαλονίκη;

Το πρώτο πράγμα που θα ήθελα να αλλάξει στη Θεσσαλονίκη είναι η καθημερινότητά μας, ενώ θα πρέπει να ενισχύουμε το πολιτιστικό στοιχείο της Θεσσαλονίκης προάγοντάς το μέσα από ανθρώπους που αγαπούν αυτόν τον τόπο. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να προσεγγίσουμε ανθρώπους οι οποίοι, αντί να επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη, καταφεύγουν σε άλλες περιοχές των Βαλκανίων, άρα θα πρέπει, εκτός από το οδικό δίκτυο και τη συντήρησή του, να κάνουμε προέκταση της παλιάς παραλιακής με τη νέα! Οπως, επίσης, να καθαρίσουμε τον Θερμαϊκό, ολοκληρώνοντας τον βιολογικό που υπάρχει! Πρώτα συμμαζεύουμε και εν συνεχεία δρομολογούμε. Ακόμη ένα γεγονός που με απασχολεί κοινωνικά είναι ο εκφυλισμός της κοινωνίας μέσω των Gay Prides, κάτι που δεν θα επέτρεπα να διεξαχθεί στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Την ίδια στιγμή δίνεται τεράστια έμφαση σε οτιδήποτε αποδομεί την κοινωνία, ενώ τα σχολεία μας είναι παρατημένα! Μην ξεχνάμε τα πολλά ατυχήματα και τους κανόνες ασφαλείας που δεν τηρούνται! Για όλα αυτά, λοιπόν, συμμετέχω ενεργά.

Εχεις ασχοληθεί με το μόντελινγκ και τη μόδα. Μπορούν αυτά να συνδυαστούν με την πολιτική;

Βεβαίως μπορούν να συνδυαστούν. Αλλωστε, το μόντελινγκ χρειάζεται αισθητική. Επομένως και η πολιτική χρειάζεται αισθητική για να πείσουμε τους πολίτες.

Είσαι μια όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα, θεωρείς ότι η εμφάνισή σου αποτελεί «όπλο» ώστε να σε ψηφίσουν;

Θεωρώ ότι η εμφάνισή μου είναι το εφαλτήριο για να αναδείξω τις πολιτικές μου προτάσεις ακόμη πιο εύκολα.

Απευθυνόμενη στους πολίτες της Θεσσαλονίκης τι θα τους έλεγες, γιατί να σε ψηφίσουν;

Ζητώ από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να με ψηφίσουν γιατί θέλω να δω τον τόπο όπου μεγάλωσα να αλλάζει και να τον παραδώσω αλλαγμένο στις νέες γενιές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This