Taste Atlas: «Βασίλισσα» της γαστρονομίας η Ελλάδα
«Πού να πάμε για καλοκαιρινές διακοπές; Κάπου με το...
ΤΑΞΙΔΙΑ & ΓΕΥΣΕΙΣ
Polis Hammam – Polis Loutron: Ο απόλυτος προορισμός για χαλάρωση και ευεξία!
Με επίκεντρο τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού, το Polis Hammam - Polis Loutron προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία καθαριότητας, εξαγνισμού...
ΤΑΞΙΔΙΑ & ΓΕΥΣΕΙΣ
To εμβληματικό «Μεγάλο Βιβλίο της Θάλασσας» τώρα και στα ελληνικά
To «Μεγάλο Βιβλίο της Θάλασσας» , η must-have νέα έκδοση για τους επαγγελματίες και τους λάτρεις της θαλασσινής...
ΤΑΞΙΔΙΑ & ΓΕΥΣΕΙΣ
Peskesi: Μια αυθεντική εμπειρία κρητικής γαστρονομίας «από το αγρόκτημα στο πιάτο»
Από το 1988, στην «καρδιά» του Ηρακλείου, κοντά στην πλατεία με τα λιοντάρια, στο αναπαλαιωμένο αρχοντικό του καπετάν...
ΤΑΞΙΔΙΑ & ΓΕΥΣΕΙΣ
Östermalms Saluhall: Η αγορά στην οποία «χτυπά» η γαστρονομική «καρδιά» της Στοκχόλμης
Στην αριστοκρατική συνοικία Östermalm, εκεί όπου η κομψότητα και η παράδοση συναντιούνται, η κλειστή αγορά Östermalms Saluhall αποτελεί...
Global Traveler Awards: H Ελλάδα ψηφίστηκε «καλύτερος τουριστικός προορισμός» για τέταρτη χρονιά
Τα «GT Tested Reader Survey Awards» είναι ένας ετήσιος θεσμός, η συνεισφορά του οποίου είναι σημαντική, καθώς παρέχει μια πλατφόρμα για την ανάδειξη των κορυφαίων...
Taste Atlas: Η Πελοπόννησος δεύτερη καλύτερη περιοχή για φαγητό στον κόσμο
Στην λίστα του Taste Atlas για τα World Food Awards 2024 φιγουράρει η ελληνική κουζίνα. Στον διάσημο δικτυακό τόπο γαστρονομίας η Πελοπόννησος βρίσκεται στην...
Τρεις λόγοι για τους οποίους πρέπει να επισκεφτείς το Μουσείο Νόμπελ όταν βρεθείς στην Στοκχόλμη
Το Μουσείο Νόμπελ, στην καρδιά της Στοκχόλμης, στην κεντρική πλατεία Stortorget της παλιάς πόλης, αποτελεί μια από τις πιο συναρπαστικές και βιωματικές εμπειρίες που...
«Κοττάνη»: Η επική Πομάκικη ταβέρνα-μουσείο στην Ξάνθη
Mια επική ταβέρνα-μουσείο σας περιμένει στα Πομακοχώρια, λίγο μετά από τις Θέρμες, 40 περίπου χιλιόμετρα βόρεια από την Ξάνθη, σχεδόν δίπλα στα ελληνο-Βουλγαρικά σύνορα,...
Στο ιστορικό Gran Caffè Gambrinus της Νάπολης για την παραδοσιακή sfogliatella!
Στη Νάπολη στο πιο αριστοκρατικό καφέ της πόλης, το Gran Caffè Gambrinus, για έναν καφέ όπως πρέπει, με σερβίρισμα άλλης εποχής και θεσπέσια Ναπολιτάνικα...
Γιατί να πάτε στην Μονεμβασιά; (μέρος 2ο)
Στην Μονεμβασιά δεν θα βρείτε μόνο υπέροχα τοπία και καταπληκτικό φαγητό όπως αναφέραμε στο πρώτο μέρος αλλά πολλά περισσότερα.της Πολυξένης ΜέγαΔύο υπέροχα μουσεία...
Γιατί να πάτε στην Μονεμβασιά; (μέρος 1ο)
Ο βράχος της Μονεμβασιάς και το μεσαιωνικό φρούριο είναι τα πρώτα που σου έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι long weekend στην πανέμορφη ιστορική πόλη....
Weekend για λουκάνικα, γουρουνοπούλα και …ψωμί, στο Λεβίδι!
Εκδρομούλα του Σαββατοκύριακου στο βουνό. Προορισμός το πανέμορφο Λεβίδι στην Αρκαδία, στις ανατολικές πλαγιές του Μαινάλου στα 860 μ. και 25 χλμ. από την...
Το ιστορικό αθηναϊκό bistrot «Σπύρος & Βασίλης» γιορτάζει τα 50 του χρόνια!
Το εμβληματικό στέκι γνωστό και για τη διάσημη πελατεία του (αγαπημένο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, της Καρέζη και πολλών άλλων σταρ και επώνυμων της Αθηναϊκής...
Γιατί χαλβάς Φαρσάλων;
Ο χαλβάς Φαρσάλων, γνωστός και ως σαπουνέ έχει ιστορία. Από τις αρχές του 19ου αιώνα, τα Φάρσαλα έγιναν διάσημα για το χαλβά τους, σε...
Εδώ φτιάχνονται τα καλύτερα λουκούμια δύο βήματα από την Αθήνα!
Μια ώρα από την Αθήνα στο πανέμορφο Λουτράκι Πελοποννήσου, “Τα Γεράνεια” παράγουν τα θεσπέσια λουκούμια τους στην οικογενειακή επιχείρηση από το 1958!της Πολυξένης...
Πίνουμε ΠΟΠ «Ντεμπίνα» στο βραβευμένο Περίπτερου Οίνου στη Ζίτσα!
Η ποικιλία Ντεμπίνα είναι ελληνική λευκή ποικιλία σταφυλιών που καλλιεργείται κυρίως στην περιοχή της Ζίτσας του νομού Ιωαννίνων σε υψόμετρο 600 – 700 μέτρων, από τον 7ο τουλάχιστον αιώνα και ήταν η βασική γηγενής...
Μπορείτε να φανταστείτε που βρίσκεται η καλύτερη τυρόπιτα του Αιγαίου;
Πρόκειται σίγουρα για την καλύτερη τυρόπιτα του νησιού, η καλύτερη που έχουμε δοκιμάσει στο Αιγαίο και σίγουρα στο top ten με τις πιο νόστιμες...
Στο Μουσείο της Πίπης Φακιδομύτη για τα θρυλικά… pancakes της!
Δεν γίνεται να επισκεφτείτε την Στοκχόλμη και να μην αποδώσετε φόρο τιμής στην Astrid Lindgren την θρυλική συγγραφέα και δημιουργό της αγαπημένης Πίπης Φακιδομύτης....
H Eλλάδα 2ος καλύτερος ευρωπαϊκός προορισμός σε αμερικανικά βραβεία!
Η Ελλάδα διατηρεί δεσπόζουσα θέση τόσο μεταξύ των Αμερικανών ταξιδιωτών όσο και ανάμεσα στους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου στις ΗΠΑ, όπως επιβεβαιώθηκε από τη...
Το πανέμορφο ορεινό χωριό στο οποίο βρίσκεται ο βράχος του Κοσμά του Αιτωλού
Στο πανέμορφο αυτό χωριό στην πλαγιά του Κισσάβου, στο Μαυροβούνι, χτισμένο στα 300μ. μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο με πανύψηλα πλατάνια, δίπλα στον ποταμό ...
Τaste Atlas: Ελληνική σούπα στις 3 καλύτερες του κόσμου
Στο top 3 του γνωστού δικτυακού τόπου γαστρονομίας Taste Altlas ένα ακόμη πιάτο της ελληνικής κουζίνας. Ο λόγος για την παραδοσιακή μαγειρίτσα, η οποία...
Taste Atlas: Νέα πρωτιά για την ελληνική κουζίνα
Στην κορυφή της διεθνούς γαστρονομίας φιγουράρει ένα ακόμη ελληνικό πιάτο. Ο περίφημος δικτυακός τόπος Taste Atlas δημοσίευσε την νέα λίστα με τις πιο λαχταριστές λιχουδιές...
Good Times: Τελικά είναι ακριβό το κρασί;
• Από τον Θόδωρο Λέλεκα*Νομοτελειακά, κάθε φορά που θα βρεθώ σε συζήτηση με θέμα το κρασί, είτε η ομήγυρη είναι φιλική είτε επαγγελματική, η...
Μαμαδίστικο φαγητό σε delivery με την υπογραφή της Ντίνας Νικολάου!
Η βραβευμένη Ελληνίδα σεφ, που έκανε τους Γάλλους να αγαπήσουν την ελληνική κουζίνα, η αγαπημένη και καταξιωμένη Ντίνα Νικολάου υπογράφει μια εξαιρετική ιδέα!της...
ΗΠΑ-Βοστόνη: Εντυπωσιακά κι αποκλειστικά στιγμιότυπα – Στην διάσημη γέφυρα και στο γήπεδο των Σέλτικς
Θεαματικό οδοιπορικό και περιήγηση
Good Times: «Δυο κοφίνια τρύγος», ο φετινός…
Η φράση ειπώθηκε από τον Στέλλιο Μπουτάρη, ο οποίος αναφερόταν στον φετινό τρύγο στην Σαντορίνη.
• Από τον Θόδωρο Λέλεκα*Πράγματι, μετά από τρεις συναπτές χρονιές...