Το Viber αυξάνει στους 30 τον αριθμό χρηστών που μπορούν να μετέχουν ταυτόχρονα σε μια βιντεοκλήση

Η νέα λειτουργία θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην εκπαίδευση και στα επιχειρηματικά meetings.

Must Read

Με διάθεση να υποστηρίξει όσο περισσότερο μπορεί  τις κοινότητες χρηστών της στην Ελλάδα, η κορυφαία εφαρμογή μηνυμάτων στη χώρα ανακοίνωσε ότι αυξάνει σε 30 τον αριθμό όσων μπορούν να συμμετάσχουν ταυτόχρονα σε μία βιντεοκλήση. Στην εποχή της νέας κανονικότητας και των αλλεπαλλήλων lockdowns, η επέκταση της μέγιστης χωρητικότητας των ομαδικών βιντεοκλήσεων στους 30 χρήστες είναι η τέλεια λύση για το σχολείο, για επιχειρηματικές συναντήσεις ή ακόμη και για συναντήσεις της ευρύτερης οικογένειας.

Στην Ελλάδα, το 60% όσων απάντησαν σε μια εθελοντική δημοσκόπηση που έκανε η Κοινότητα του Alfavita.gr στο Viber, είπαν ότι χρησιμοποίησαν το Viber για εκπαιδευτικούς σκοπούς αυτή τη σχολική χρονιά. Αλλά η νέα λειτουργία είναι πολύ χρήσιμη και σε άλλους τομείς πέραν της εκπαίδευσης.

«Το Viber είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή μηνυμάτων στην Ελλάδα και εργαζόμαστε αδιάκοπα για να αναβαθμίζουμε την πλατφόρμα μας, ώστε να την κάνουμε όσο πιο χρήσιμη γίνεται στο ελληνικό της κοινό, για τις διάφορες ανάγκες της ημέρας του. Πιστεύουμε ότι αυτή η σταδιακή επέκταση των δυνατοτήτων των βιντεοκλήσεών μας βοηθά περισσότερο κόσμο να μένει σε επαφή και να συνεχίζει την παραγωγική του συνεργασία online, ειδικά στην εκπαίδευση και στο περιβάλλον της δουλειάς» σχολιάζει ο Atanas Raykov – Senior Director – EMENA της Rakuten Viber.

Για να ξεκινήσει ένας χρήστης μια ομαδική βιντεοκλήση πρέπει απλά να:

●       Πατήσει στο κουμπί «βίντεο» στην κορυφή της οθόνης ή να προσθέσει περισσότερες επαφές σε μια βιντεοκλήση που έχει ήδη ξεκινήσει, ή να καλέσει απευθείας μια υπάρχουσα ομάδα και να επιλέξει τους συμμετέχοντες.

●       Να απολαύσει τη συζήτησή του με εικόνα, με συναδέλφους, συγγενείς και συμμαθητές.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγες εβδομάδες από την παρουσίαση της οθόνης μωσαϊκού τόσο για την desktop όσο και την κινητή έκδοση της εφαρμογής, ώστε οι χρήστες να μπορούν να βλέπουν ευκολότερα ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια των βιντεοκλήσεων. Η λειτουργία θα είναι σύντομα διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iOS στο κινητό, ενώ θα δουλεύει και στο Viber for Desktop.

Οι ομαδικές βιντεοκλήσεις πρόκειται να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο τους επόμενους μήνες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τραγωδία στην Κρήτη: «Ο 33χρονος είχε τις αισθήσεις του όταν τον πήρε το ασθενοφόρο»

Η οικογένεια είχε χάσει πριν από λίγα χρόνια ακόμη ένα παιδί

More Articles Like This