Βρείτε το smartphone του 2021 που σας ταιριάζει, σε τιμή έως 300 ευρώ! (video)

Must Read

Η πιο δημοφιλής κατηγορία smartphones και η κατηγορία τιμής στην οποία μπορείτε να βρείτε πραγματικά αξιόλογες συσκευές χωρίς ιδιαίτερους συμβιβασμούς, είναι η κατηγορία συσκευών έως 300 ευρώ.

Σε αντίθεση με παλαιότερα, πλέον μπορείτε να βρείτε συσκευές οι οποίες μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας, είτε αφορούν business χρήση είτε gaming, αποκτώντας μια συσκευή η οποία θα σας συντροφεύσει για αρκετό χρονικό διάστημα.

Το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς σε αυτή τη κατηγορία τιμής ανήκει στην Xiaomi και τις θυγατρικές της με το εξαιρετικό Xiaomi Redmi Note 10 Pro, η οποία θεωρείται η πιο business σειρά της εταιρίας και ακολουθεί με την POCO η οποία απευθύνεται περισσότερο στο νεότερο κοινό διατηρώντας πάντα έναν υψηλό Value For Money χαρακτήρα.

Σε αυτήν την κατηγορία τιμής πλέον έχει μπει και η Samsung με πολύ αξιόλογες συσκευές με τον κυριότερο εκπρόσωπο να είναι το επίσης εξαιρετικό Samsung Galaxy A52.

Ας δούμε όμως σε ένα αναλυτικό video τις κυριότερες συσκευές της κατηγορίας, τις διαφορές τους και το πια συσκευή είναι αυτή που, κατά τη γνώμη μου, αξίζει σήμερα κάποιος να αγοράσει:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This