Η εφαρμογή NovoTrust® της Novo Nordisk είναι διαθέσιμη στο Google Play και στο App Store της Ελλάδας και της Κύπρου

Must Read

Η Novo Nordisk στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας και της διαφάνειας που διέπει το σύνολο των διαδικασιών της, εγκαινιάζει την εφαρμογή NovoTrust®, η οποία διατίθεται δωρεάν από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 στα Google Play και App Store της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η εφαρμογή NovoTrust® δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της διαρκούς ψηφιακής ανάπτυξης του οργανισμού της Novo Nordisk για να υποστηρίξει τα σειριοποιημένα φαρμακευτικά προϊόντα που διαθέτει για τις θεραπευτικές κατηγορίες του σακχαρώδη διαβήτη, της παχυσαρκίας, της αιμορροφιλίας και των αναπτυξιακών διαταραχών.

Η εφαρμογή NovoTrust® επιτρέπει στους ασθενείς να επαληθεύουν την αυθεντικότητα του προϊόντος τους με έναν έξυπνο και απλό τρόπο, ως εξής:

  1. Ο ασθενής «κατεβάζει» δωρεάν την εφαρμογή NovoTrust® από το Google Play ή το App Store, ανάλογα με τον τύπο της συσκευής κινητού τηλεφώνου που διαθέτει.
  2. Σκανάρει το 2D barcode του προϊόντος με την εφαρμογή NovoTrust® από το κινητό του τηλέφωνο.
  3. Τα δεδομένα του προϊόντος επαληθεύονται από τη βάση δεδομένων της Novo Nordisk.
  4. Ο ασθενής λαμβάνει απάντηση για την αυθεντικότητα του φαρμακευτικού προϊόντος που διαθέτει, καθώς και εάν το προϊόν έχει λήξει.

Η φροντίδα για την ασφάλεια των ασθενών αποτελεί καθημερινή δέσμευση και προτεραιότητα για τη Novo Nordisk.

Σε περίπτωση απορίας εκ μέρους των ασθενών, προσκαλούνται να καλούν στο τηλεφωνικό κέντρο της Novo Nordisk Hellas, στο 210-6071600 ή να αποστέλλουν e-mail στο [email protected].

«Οδηγούμε την αλλαγή για να νικήσουμε το διαβήτη και άλλα σοβαρά χρόνια νοσήματα.»

Σχετικά με τη Novo Nordisk στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά το 1979, η Novo Nordisk δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα με την διακριτική επωνυμία «Νόβο Ελλάς Φαρμακευτική Ε.Π.Ε.», εισάγοντας προϊόντα για το σακχαρώδη διαβήτη. Από τότε έως και σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική Φαρμακευτική Αγορά, αυξάνοντας διαρκώς το χαρτοφυλάκιό της και επενδύοντας στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της νόσου του σακχαρώδη διαβήτη, στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, της αιμορροφιλίας και των διαταραχών ανάπτυξης. Η εταιρεία φέρει την ονομασία Νόβο Νόρντισκ Ελλάς Ε.Π.Ε. από το 1991. Τα τελευταία χρόνια, εκτός από το συνεχώς αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, η εταιρεία έχει έντονη δραστηριότητα στον τομέα των κλινικών μελετών στην Ελλάδα, υλοποιώντας κατά βάση κλινικά προγράμματα για λογαριασμό της μητρικής εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το: www.novonordisk.gr

Σχετικά με τη Novo Nordisk

Η Novo Nordisk είναι μία εταιρεία με παγκόσμια παρουσία στον τομέα της υγείας, που ιδρύθηκε το 1923 και εδρεύει στη Δανία. Στόχος μας είναι να οδηγήσουμε την αλλαγή για να νικήσουμε το σακχαρώδη διαβήτη και άλλες σοβαρές χρόνιες παθήσεις, όπως είναι η παχυσαρκία, η αιμορροφιλία και οι διαταραχές ανάπτυξης. Υλοποιούμε τη δέσμευση μας, μέσω των πρωτοποριακών επιστημονικών ανακαλύψεών μας, της επέκτασης της πρόσβασης στα φάρμακά μας και της προσπάθειάς μας να αποτρέψουμε και, τελικά, να θεραπεύσουμε τις χρόνιες ασθένειες. Η Novo Nordisk απασχολεί περίπου 45.800 εργαζόμενους σε 80 χώρες, ενώ τα προϊόντα της κυκλοφορούν σε περισσότερες από 170 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: novonordisk.com, Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This