Συγκριτικό τεστ: Xiaomi Mi 11 Lite 5G vs Xiaomi Redmi Note 10 Pro (video)

Αναλυτικό συγκριτικό ανάμεσα σε δύο πολύ δημοφιλείς συσκευές στο Ελληνικό αγοραστικό κοινό

Must Read

Από τη μια μεριά έχουμε την κλασική και Value For Money σειρά Redmi της Xiaomi με το νέο Redmi Note 10 Pro, το οποίο εφοδιάζεται με μια κάμερα 108 MP, μεγάλη Amoled οθόνη, τον αξιόλογο Snapdragon 732G και μπαταρία που θα αντέξει ακόμα και 2 ημέρες.

Από την άλλη μεριά έχουμε το πιο λεπτό και πιο ελαφρύ «μεγάλο» smartphone της αγοράς. Το Mi 11 Lite 5G, επίσης της Xiaomi, εφοδιάζεται με κύρια κάμερα 64MP, τον κορυφαίο Snapdragon 780G και μπαταρία που θα αντέξει μια ημέρα χρήσης.

Το Redmi ποντάρει περισσότερο στο ότι αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση που θα καλύψει σχεδόν το σύνολο των απαιτήσεων ενός χρήστη, ενώ το Mi 11 Lite στοχεύει περισσότερο σε όσους θέλουν μια συσκευή πιο εύκολη στη μεταφορά, η οποία θα μπαίνει στην τσέπη χωρίς να τη νιώθεις.

  • Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This