Κεραίες wifi & TP-Link wifi: Ταχύτητα & ευκολία στη δουλειά και το σπίτι

Must Read

Ζούμε στην digital εποχή, όπου η τεχνολογία συνέχεια εκπλήσσει με τις νέες απίστευτες δυνατότητες που προσφέρει, ώστε κάθε πτυχή της ζωή μας να γίνεται ευκολότερη με τον πιο αξιόπιστο και γρήγορο τρόπο.

Οι κεραίες wifi ενισχύουν το σήμα δίνοντας την απόλυτη σταθερότητα και αξιοπιστία σε κάθε σας σύνδεση, ειδικά στον επαγγελματικό χώρο όπου αυτά τα χαρακτηριστικά παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μπορείτε να επωφεληθείτε και στο σπίτι για να αποκτήσετε μεγαλύτερο έλεγχο μέσα από αντάπτορες ρεύματος, οι οποίοι χάρη στην καινοτόμα τεχνολογία διευκολύνουν κάθε οικιακή σας εργασία.

Πιο γρήγορα από ποτέ με κεραίες wifi

Πλέον κάθε δίκτυο έχει την πολυτέλεια να απολαμβάνει την υπεροχή σε κάθε σύνδεση χάρη στην επαναστατική τεχνολογία που προσφέρει η airFiber AF-5XHD από την Ubiquiti. Ο βασικός κινητήρας επεξεργασίας επικοινωνιών δίνει τη δυνατότητα μεγάλης εμβέλειας και καλύτερη απόδοση ισχύος. Στα πλεονεκτήματά της και το προαιρετικό kit αναβάθμισης IP67 (μοντέλο AF-X-IP67) για επιπλέον προστασία από τη σκόνη και το νερό.

Το aic-eshop.gr έχει πάθος για την τεχνολογία και την ταχύτητα. Μπορείτε να βρείτε πολλά ακόμη μοντέλα σε κεραίες wifi, όπως η airFiber 5.

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα ένα αρχείο 100 MB να μπορούσατε να το στείλετε σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο;

Ιδιαίτερα δελεαστική; Και όμως η airFiber 5 από την Ubiquity το κάνει πραγματικότητα.

Με design που ξεχωρίζει ενώ είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά προσφέρει:

  • Εξαιρετική απόδοση ασύρματου gigabit +
  • Χαμηλό λανθάνοντα χρόνο
  • Φοβερή απόδοση σε χρήση για μεγάλη απόσταση έως και 100+ km

Είναι ιδανική για backhaul αερομεταφορέα, εταιρική χρήση από κτίριο σε κτίριο ή εφαρμογές δημόσιας ασφάλειας.

Όλα είναι πιο εύκολα με αντάπτορες ρεύματος

Στο aic-eshop.gr θα βρείτε προϊόντα για οικιακή χρήση που θα κάνουν πιο ευέλικτη την καθημερινότητά σας. Στη λίστα αυτή δεν μπορεί να περιλαμβάνεται και ο TAPO-P100 αντάπτορας ρεύματος από την TP-Link με λειτουργία Wi-Fi, και bluetooth. Χάρη στη δωρεάν εφαρμογή TAPO ρυθμίζεται εύκολα ενώ μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε αυτόν με φωνητικές εντολές μέσω Amazon Alexa ή του Βοηθού Google. Είναι εύκολος στη χρήση και συμβατός με Android και iOS συσκευές με την αξιοπιστία της TP-Link.

Ανακαλύψτε πολλές ακόμη ιδέες που θα κάνουν τη δουλειά σας πιο εύκολη & αποδοτική και την προσωπική σας ζωή περισσότερο οργανωμένη μόνο στο aic-eshop.gr!

Δείτε τα προϊόντα εδώ: Ubiquiti airFiber 5XHD 5 GHz (AF-5XHD), Ubiquiti AirFiber 5 GHz Mid Band (AF5), TP-LINK smart αντάπτορας ρεύματος TAPO-P100, Wi-Fi, bluetooth, Ver. 1.2

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This