Το Bard αλληλεπιδρά πλέον με εφαρμογές και υπηρεσίες της Google

«Έχετε πάντα εσείς τον έλεγχο των ρυθμίσεων απορρήτου σας»

Must Read

Η Google ανακοίνωσε την Τρίτη την διάθεση του ικανότερου έως σήμερα μοντέλου του Bard με σειρά από νέες λειτουργίες, όπως η ενσωμάτωσή του σε υπηρεσίες και εφαρμογές της. Μεταξύ άλλων, επεκτείνεται η πρόσβασή του σε λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στα αγγλικά σε επιπλέον γλώσσες.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μέσω του Bard οι χρήστες μπορούν να συντάξουν καταχώριση για μια διαδικτυακή αγορά, να εξηγήσουν ένα επιστημονικό ζήτημα στα παιδιά τους και πολλές άλλες χρήσεις.

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη του Bard, ενός πειράματος που επιτρέπει να συνεργάζεστε με την Generative AI, είναι ότι έχει την δυνατότητα να προσαρμόζει τις απαντήσεις του σε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν από το Bard να φτιάξει το πλάνο για ένα ταξίδι, να προσχεδιάσει την καταχώρισή τους σε μια διαδικτυακή αγορά marketplace ή να βοηθήσει να εξηγήσουν στα παιδιά τους ένα επιστημονικό θέμα.

Τώρα, το Bard γίνεται ακόμη καλύτερο στην εξατομίκευση των απαντήσεών του, ώστε οι χρήστες να μπορούν με ευκολία να πραγματοποιούν σις ιδέες τους

Πρόσβαση σε περισσότερα μέρη

«Καθώς συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε με υπευθυνότητα το Bard επεκτείνουμε την πρόσβαση σε υπάρχουσες λειτουργίες του που είναι διαθέσιμες στα αγγλικά -όπως την δυνατότητα μεταφόρτωσης εικόνων με το Google Lens, την λήψη εικόνων από την Αναζήτηση στις απαντήσεις, καθώς και την τροποποίηση των απαντήσεων του Bard- σε περισσότερες από 40 νέες γλώσσες και χώρες» αναφέρει η Google.

Συνδέσεις με εφαρμογές και υπηρεσίες της Google

Από σήμερα κυκλοφορούν στα Αγγλικά τα Βard Extensions (Επεκτάσεις). Πρόκειται για έναν εντελώς νέο τρόπο αλληλεπίδρασης και συνεργασίας με το Bard. Χάρη στις Επεκτάσεις αυτές, το Bard μπορεί να εντοπίζει και να εμφανίζει σχετικές πληροφορίες από τα εργαλεία της Google που χρησιμοποιείτε καθημερινά, όπως το Gmail, τα Docs, το Drive, τους Χάρτες, το YouTube, το Google Flights και hotels, ακόμη και όταν οι πληροφορίες είναι διασκορπισμένες σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές και υπηρεσίες.

Όπως αναφέρει η Google: «Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Γκραντ Κάνιον (μια εργασία που απαιτεί πολλές διαφορετικές καρτέλες περιήγησης), μπορείτε πλέον να ζητήσετε από το Bard να συγκεντρώσει τις ημερομηνίες που εξυπηρετούν τους συνταξιδιώτες σας μέσω του Gmail, να αναζητήσει πληροφορίες για πτήσεις και ξενοδοχεία σε πραγματικό χρόνο, να προβάλει οδηγίες διαδρομών προς τα αεροδρόμια από τους Χάρτες της Google ή ακόμη και να σας προτείνει να παρακολουθήσετε βίντεο στο YouTube σχετικά με δραστηριότητες στον προορισμό σας. Και όλα τα παραπάνω σε μια συνομιλία.

Εναλλακτικά, φανταστείτε ότι υποβάλλετε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας και χρησιμοποιείτε το Bard για να σας βοηθήσει με την διαδικασία αυτή. Θα μπορούσατε να του ζητήσετε για παράδειγμα το εξής: “Βρες το βιογραφικό μου με τίτλο ‘Ιούνιος 2023’ από το Drive μου και φτιάξε μια σύντομη παράγραφο περίληψης του σε μορφή προσωπικού σημειώματος” και να συνεχίσετε να συνεργάζεστε με το Bard για να ετοιμάσετε μια νέα συνοδευτική επιστολή για το βιογραφικό σας.

Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα προσωπικά στοιχεία σας. Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τις επεκτάσεις του Workspace, το περιεχόμενό σας που προέρχεται από το Gmail, τα Docs και το Drive δεν θα είναι ορατό σε αξιολογητές, ενώ δεν θα χρησιμοποιείται από το Bard ούτε για την εμφάνιση διαφημίσεων ούτε για την εκπαίδευση του μοντέλου. Και, φυσικά, έχετε πάντα εσείς τον έλεγχο των ρυθμίσεων απορρήτου σας όταν αποφασίζετε πώς θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις επεκτάσεις, ενώ μπορείτε να τις απενεργοποιήσετε ανά πάσα στιγμή» καταλήγει η Google.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This