To challenge με το μπουγέλωμα μωρών που έχει ξεσηκώσει οργή στο TikTok (video)

Must Read

To TikTok είναι η νέα τάση στα social media παρότι ξεκίνησε στην αρχή βρίσκοντας ανταπόκριση σε νεαρές ηλικίες. Κατά την περίοδο της καραντίνας, το ηλικιακό κοινό διευρύνθηκε καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι βρήκαν διασκεδαστικό να δημιουργούν χιουμοριστικά βίντεο, μιμούμενοι σκηνές από ταινίες ή εκπομπές αλλά και έπαιρναν μέρος σε challenges που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Ωστόσο, ανάμεσα στις «προκλήσεις» που έγιναν viral, τα βίντεο στα οποία γονείς μπουγελώνουν τα μωρά τους, έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Με τη συνοδεία ενός καθιερωμένου ήχου, γονείς, θείοι ακόμα και αδέρφια  απεικονίζονται να κρατούν ένα μπουκάλι με νερό με το οποίο καταβρέχουν μωρά μικρής ηλικίας ,τα οποία φαίνονται πολλές φορές να τρομάζουν.

Τα σχόλια οργής κάνουν λόγο για ανεύθυνους γονείς που εκθέτουν τα μωρά τους στον βωμό των likes, προκαλώντας τους φόβο, ακόμα κι αν το challenge φαίνεται να είναι εντελώς ακίνδυνο.

Στον αντίποδα, οι υπερασπιστές, ισχυρίζονται ότι τα βίντεο είναι χιουμοριστικά, ενώ η ρίψη νερού στο πρόσωπο χρησιμοποιείται πολλές φορές ως τρόπος εκμάθησης στο κολύμπι.

Παρά τις διαφορετικές απόψεις, με την πλειοψηφία να τάσσεται κατά αυτών των βίντεο, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι η δημόσια έκθεση ενός ανήλικου παιδιού το οποίο φαίνεται να τρομοκρατείται έστω για λίγα δευτερόλεπτα, δεν μοιάζει να είναι ό,τι πιο πετυχημένο έχουν σκεφτεί οι χρήστες…

@datbitxhchloeHad to hop on this trend ??? he wasn’t really fazed with this ##fyp ##fypage ##fypシ ##upcycling ##NotOneThing♬ Ah Eh – queen_zyon1

@harleigh_bentleyI’ve been demoted to least favorite aunt ##TikTokBrushes ##WorkoutPlan ##aunt ##fyp♬ Ah Eh – queen_zyon1

@summerpohl♬ Ah Eh – queen_zyon1

@drewmabisNo babies were harmed in the making ##fyp ##foryoupage ##whatchudoin♬ Ah Eh – queen_zyon1

@noahpuglianoi felt WAY too bad to finish it ?♬ Ah Eh – queen_zyon1

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκάνδαλο εκατομμυρίων με κολοσσούς αναψυκτικών

Η αποκαλυπτική έρευνα της εφημερίδας «δημοκρατία» φέρνει στο φως το πάρτι των πολυεθνικών, καθώς δεν διαθέτουν την αναγκαία από τον νόμο «άδεια εμπορίας πόσιμου ύδατος»

More Articles Like This