«Persona non grata» οι Βρετανοί και οι Σουηδοί έως τις 15 Ιουλίου (και βλέπουμε…)

Must Read

Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τη συμμετοχή των υπουργών Κικίλια, Πιερρακάκη, Πλακιωτάκη, Θεοχάρη, Χαρδαλιά, Κοντοζαμάνη, Σκέρτσου, όπως επίσης και του προέδρου του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα και του  Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα ενόψει του ανοίγματος της χώρας στον τουρισμό την 1η Ιουλίου.

Στη σύσκεψη έγινε ανασκόπηση των μέτρων που έχουν ληφθεί ενώ συζητήθηκε η ετοιμότητα όλων των αρμόδιων υπηρεσιών.

Επίσης αναλύθηκε ο τρόπος πραγματοποίησης των στοχευμένων τεστ, τα πρωτόκολλα σε όλες τις πύλες εισόδου της χώρας και τα πρωτόκολλα μεταφοράς στα νοσοκομεία και τα ξενοδοχεία αναφοράς σε περίπτωση εμφάνισης κρουσμάτων.

Τέλος αποφασίστηκε ότι μέχρι τις 15 Ιουλίου δεν θα επιτρέπονται απευθείας πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Σουηδία. Προϋπόθεση για την είσοδο στη χώρα είναι η υποχρεωτική συμπλήρωση, 48 ώρες πριν, ειδικής φόρμας στην πλατφόρμα https://travel.gov.gr με τα στοιχεία του εισερχόμενου, τη χώρα προέλευσης και τον τόπο στον οποίο θα διαμείνει στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

O Xρήστος Βολικάκης βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ για τους Ολυμπιακούς του 2016: Πως το σχολίασε;

Ο αθλητής της ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης, τον οποίο είδαμε στο φετινό Survivor, βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία σε έλεγχο...

More Articles Like This