«Ναι μωρέ»: To hit του που αναφέρεται στην ματαίωση του Πατρινού καρναβαλιού λόγω κορωνοϊού (video)

Ένα χορευτικό κομμάτι από το συγκρότημα Cubaneros!

Must Read

Πολλοί μπορεί να υπέθεσαν ότι το 2021 θα ήταν καλύτερο από το 2020. Ωστόσο, με τα κρούσματα συνεχώς να αυξάνονται, όλα δείχνουν ότι αυτή η χρονιά ίσως τελικά να είναι χειρότερη από την προηγούμενη.

Φέτος, όπως και πέρυσι τέτοια περίοδο, η εστίαση, τα θέατρα, οι μουσικές σκηνές αλλά και τα κέντρα διασκέδασης, είναι κλειστά.

Το Τριώδιο έχει ανοίξει και λόγω της πανδημίας του κορωνοιου αναβλήθηκε το καρναβάλι, προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά του ιού.

Το συγκρότημα Cubaneros έγραψε και ηχογράφησε,  στα πλαίσια της δράσης «Τ’ ΑΝΤΙΔΩΤΑ» της Κ.Ε.ΔΗ.Π Καρναβάλι Πάτρας, το τραγούδι με τίτλο «Ναι μωρέ», το οποίο αναφέρεται στην ματαίωση λόγω της πανδημίας Covid-19, του Πατρινού Καρναβαλιού 2021, του δεύτερου μεγαλύτερου καρναβαλιού της Ευρώπης, και του τρίτου παγκοσμίως. Ενός θεσμού με πάνω από 180 χρόνια ιστορίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This