Μετά από 24 χρόνια! Τι κάνει σήμερα ο μαθητής που το 1997 έγινε viral κράζοντας τις Πανελλήνιες; (video)

Must Read

Έχουν περάσει 24 ολόκληρα χρόνια, αλλά ακόμη και σήμερα το βίντεο με τις δηλώσεις ενός μαθητή της Γ’ Δέσμης που είχε εκφράσει την απογοήτευσή του για τα θέματα της Ιστορίας που είχαν πέσει στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 1997 παραμένει διαχρονικό και έχει γίνει viral.

«Ήταν για τους πάρα πολύ καλούς παπαγάλους, γι’ αυτούς που έχουν φωτοτυπικό μηχάνημα στο μυαλό τους» είχε πει μεταξύ άλλων στις κάμερες ο Βασίλης Γκαραμέτσης, ένας μαθητής της Γ’ Δέσμης, πλήρως απογοητευμένος και αυτές του οι δηλώσεις δεν πρόκειται να ξεχαστούν ποτέ. 

Πως είναι όμως σήμερα και τι απέγινε τελικά ο εκνευρισμένος μαθητής; Όπως φαίνεται τα κατάφερε μια χαρά… Σπούδασε δικηγόρος στο Columbia Law School, και τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στην Ελβετία.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This