Του «έριξε χυλόπιτα» και της ζήτησε πίσω τα λεφτά από τον καφέ που την κέρασε

Must Read

Oι περισσότεροι δεν δέχονται τις «χυλόπιτες» γιατί συνήθως τους κάθονται βαριές. Έτσι συνέβη και στον άντρα που βγήκε ραντεβού η Λόρεν πριν 6 χρόνια.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. h Λόρεν βγήκε ένα πάρα πολύ ωραίο ραντεβού σε ένα καφέ της περιοχής που μένει. Ο άντρας που βγήκε φάνηκε να ενθουσιάστηκε μαζί της και της ζήτησε να ξαναβρεθούν, ωστόσο εκείνη δεν ήταν πρόθυμη να ξαναβγεί ραντεβού μαζί του, καθώς δεν ένιωσε ότι υπήρχε χημεία μεταξύ τους.

Έτσι λοιπόν εκείνος θεώρησε πως σπατάλησε το χρόνο του αλλά και τα χρήματα του καθώς την κέρασε τον καφέ κι έτσι της ζήτησε τα λεφτά πίσω.

Ο διάλογος είχε ως εξής:

Άντρας: «Έι, ήταν ωραία που τα είπαμε σήμερα. Θα τα πούμε ξανά;»

Λόρεν: «Συγνώμη που καθυστέρησα (σ.σ. να του απαντήσει). Ήταν ωραία που σε συνάντησα, αλλά δεν είναι σίγουρη ότι έχουμε «χημεία». Να έχεις ένα όμορφο απόγευμα. Να προσέχεις».

Άντρας: «Τι θα έλεγες να σου μαγειρέψω δείπνο αύριο και να δούμε τι θα μπορούσε να συμβεί; Αν δεν μας κάνει «κλικ», το αφήνουμε. Επικοινωνήσαμε φυσικά, ήταν μια καλή αρχή. Ας μας δώσουμε μια ευκαιρία».

Λόρεν: «Συγνώμη, αλλά δεν θα πήγαινα στο σπίτι κάποιου που ξέρω ελάχιστα. Δυστυχώς, είμαι πάρα πολύ ρομαντική και πιστεύω ακράδαντα στη «σπίθα» από την πρώτη στιγμή. Σου εύχομαι τα καλύτερα».

Άντρας: «ΟΚ, δίκαιο. Μπορείς να μου δώσεις πίσω τα χρήματα για τον καφέ σου; Δεν μου αρέσει να σπαταλώ χρήματα. Προτιμώ να τα δώσω σε ένα ραντεβού με μία άλλη».

Λόρεν: «Είναι ντροπή να θεωρείς «σπατάλη» ένα ραντεβού επειδή δεν τελείωσε έτσι όπως θα ήθελες. Τι θα έλεγες να δωρίσω τις 3,50£ σε μια φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής σου για να σου δώσω την ευκαιρία να ανακτήσεις λίγη ευπρέπεια; Μπορώ ακόμη και να το ανεβάσω μέχρι και 5£ για να καλύψω και το δρομολόγιο με το λεωφορείο, αν θέλεις; Θα μπορούσα να είμαι τόσο τολμηρή, ώστε να προτείνω τη Βασιλική Βρετανική Λεγεώνα καθώς ήταν χθες η «”Ημέρα Ανακωχής”».

Άντρας: «Προτιμώ να αποφασίσω ο ίδιος τι θα κάνω με τα λεφτά μου. Παρακαλώ πλήρωσέ με στον τραπεζικό λογαριασμό μου» και από κάτω της έστειλε και τον λογαριασμό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This