Τον πήρε ο ύπνος στο τιμόνι και «στούκαρε» σε άλλα αυτοκίνητα με 110 χλμ. (video)

Must Read

Απίστευτο τροχαίο στη Βρετανία με ταξιτζή που κοιμήθηκε στο τιμόνι και παρέσυρε στο… διάβα του πέντε οχήματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κουρασμένος οδηγός του ταξί, o 38χρονος Ντανιέλ Μπεράκι, πήγαινε προς το αεροδρόμιο του Νιουκάστλ έχοντας αναπτύξει ταχύτητα περίπου 110χλμ./ώρα. Τον πήρε όμως ο ύπνος πάνω στο τιμόνι κι έπεσε σε αυτοκίνητα που είχαν κολλήσει στην κίνηση. Για καλή του τύχη, ούτε οι επιβάτες που μετέφερε, ούτε και οι οδηγοί των άλλων οχημάτων δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

Οπως κατέθεσε ο ίδιος στην αστυνομία, τον πήρε ο ύπνος στο τιμόνι επειδή είχε ξεκουραστεί ελάχιστα ανάμεσα στις βάρδιες του.

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 εβδομάδων με αναστολή. Ανακοινώνοντας την απόφασή του ο δικαστής εξήγησε στον οδηγό: «σου επιβάλλεται ποινή με αναστολή λόγω της μεταμέλειας που επέδειξες και του πρότερου έντιμου βίου» ,προσθέτοντας ότι ο 38χρονος ταξιτζής θα πρέπει να κάνει 100 ώρες κοινωνική εργασία ενώ θα μείνει 18 μήνες εκτός δρόμων.

Η κάμερα στο εσωτερικό του οχήματος κατέγραψε το συμβάν.

https://www.youtube.com/watch?v=JI-vvhtaXTM

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This