Δείτε φάντασμα να το «σκάει» από νοσοκομείο με… αναπηρικό καρότσι! (video)

Must Read

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους υπάλληλοι νοσοκομείου στο Chandigarh της Ινδίας, όταν παρακολούθησαν βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που καταγράφουν ό,τι συμβαίνει στην είσοδο του κτιρίου.

Όπως ανέφεραν στη New York Post, είδαν ένα αναπηρικό καρότσι να κινείται, φαινομενικά, από μόνο του, σαν να καθόταν πάνω του το… φάντασμα κάποιου πρώην ασθενούς!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά το εν λόγω «φάντασμα» προσπαθούσε να το… σκάσει από το νοσοκομείο, καθώς το αναπηρικό καρότσι κατευθυνόταν προς την έξοδο!

Όσο κι αν προσπάθησαν, οι υπάλληλοι του νοσοκομείου δεν κατάφεραν να δώσουν μια λογική εξήγηση στο φαινόμενο, αν και κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι η καρέκλα μπορεί να κινήθηκε εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που φυσούσαν εκείνη την ώρα στην περιοχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This