Το «La Casa de Papel» μιλά… κρητικά! (video)

Η πιο ξεκαρδιστική διαφήμιση μάς έρχεται από την Κρήτη

Must Read

Έναν εξαιρετικά ευφάνταστο τρόπο σκαρφίστηκαν οι υπεύθυνοι της Παγκρήτιας ραδιοφωνικής εκπομπής «Καλοκαίρι στο Νότο», προκειμένου να διαφημίσουν την πρεμιέρα της 16ης σεζόν της.

Παρουσίασαν το… «Cretan Casa de Papel», το οποίο, όπως γίνεται ολοφάνερο από τον τίτλο, είναι εμπνευσμένο από την εξαιρετικά δημοφιλή –και στα μέρη μας– ισπανική σειρά «La Casa de Papel». Και, όπως είναι φυσικό, έχει ήδη γίνει viral!

Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική ταινία μικρού μήκους, η πλοκή της οποίας συνδυάζει υποδειγματικά χαρακτηριστικά στοιχεία από την υπόθεση της σειράς με την πολιτική επικαιρότητα, καθώς μαθαίνουμε την ιστορία πίσω από την καλοστημένη πλεκτάνη μιας μάνας, η οποία επιθυμούσε διακαώς να δει τον… γιόκα της πρόεδρο της κοινότητάς τους!

Η τέλεια… νοθεία!

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια μας και υπό τους ήχους μιας απίθανης διασκευής του περίφημου «Bella ciao» σε… άπταιστα κρητικά, παρακολουθούμε καρέ-καρέ τις απίθανες περιπέτειες της πανούργας μάνας και των τριών φιλενάδων της, καθώς στήνουν την τέλεια… νοθεία στις τοπικές εκλογές.

Το κλου της υπόθεσης, βέβαια, είναι οι διορισμοί που βλέπουμε να «πέφτουν βροχή» στο φινάλε της ταινίας, καθότι Έλληνες είμαστε… ρουσφέτια κάνουμε!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This