Πέμπτη 6/5/2021

Ασυνείδητος οδηγός λεωφορείο παίζει με το κινητό του εν κινήσει και ο ΟΑΣΑ, ούτε κουβέντα… (video)

Πώς θα αισθανόσασταν εάν μπαίνατε σε ένα τρόλεϊ και βλέπατε τον οδηγό να παίζει με το κινητό τηλέφωνο; Το πιθανότερο είναι ότι θα του κάνατε παρατήρηση και, εάν αυτός συνέχιζε, τότε θα πατούσατε το κουμπί να κατεβείτε για να μην κινδυνέψετε.

Αυτό έκανε και μια επιβάτιδα που πήρε το τρόλεϊ «21», χθες το πρωί. Όταν ο επικίνδυνος οδηγός αδιαφόρησε επιδεικτικά, η γυναίκα κατέβηκε από το τρόλεϊ. Πρώτα φρόντισε, όμως, να τον τραβήξει βίντεο με το κινητό της τηλέφωνο και στη συνέχεια το ανάρτησε στο διαδίκτυο!

Η ίδια καταγγέλλει στο βίντεο: «Σήμερα το πρωί στις 10 πήρα το τρόλεϊ το 21 από τη στάση Περιβολάκι με κατεύθυνση την Ομόνοια. Χτυπάω την κάρτα μου και προχωράω μπροστά, γιατί είχε πολύ κόσμο από τη μεσαία θύρα που μπήκα.
Προς μεγάλη μου έκπληξη, είδα τον οδηγό, ενώ οδηγούσε, να παίζει με το κινητό του. Μόλις του είπα ότι είναι εγκληματικό αυτό που κάνει και ότι απαγορεύεται να οδηγάει και να χρησιμοποιεί το κινητό του, δεν μου μίλησε καν και έκανε απλά ένα thumbs up με τα χέρια του. Κατέβηκα στη στάση ”Κρατικό Νίκαιας”, που έφτανε εκείνη την ώρα, γιατί φοβήθηκα για τη σωματική μου ακεραιότητα, εφόσον ο οδηγός, αν και επαγγελματίας, ήταν ανεύθυνος».

Η γυναίκα προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον ΟΑΣΑ για να παραπονεθεί, όμως ουδείς απάντησε…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ