Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήγε να χαϊδέψει ένα γεράκι και κατατρόμαξε με την αντίδρασή του

Μετά τον Κώστα Μανωλά που πετάχτηκε σαν ελατήριο επειδή βρυχήθηκε το λιοντάρι που ήταν δίπλα του, τώρα ήρθε η σειρά του Γιάννη να φοβηθεί.

Must Read

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πιο συγκεκριμένα στο Άμπου Ντάμπι μαζί με την ομάδα του, τους Μιλγουόκι Μπακς για τα δυο ματς κόντρα στους Χοκς.

Οι δυο ομάδες, Μπακς και Χοκς θα δώσουν δυο αγώνες στο Άμπου Ντάμπι για την preseason του ΝΒΑ και σε ένα event που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης, ο Greek Freak είδε ένα λευκό γεράκι το οποίο αποτελεί και το έμβλημα της χώρας, το οποίο επιχείρησε να χαϊδέψει.

Η προσπάθειά του ωστόσο δεν ήταν και τόσο επιτυχημένη καθώς το περήφανο πτηνό κουνήθηκε απότομα όπως το χαϊδευε, τον τρόμαξε και το επέστρεψε στον εκπαιδευτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This