Ξεβούλωνε τα… λούκια της γειτόνισσας αντί να φτιάχνει τα υδραυλικά του μπάνιου (video)

Must Read

Υλικό σκληρού πορνό βρήκε καταγεγραμμένο στις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού του, μια οικογένεια στην Κιούμπρια της Βρετανίας κατά την επιστροφή της από διακοπές στην Τουρκία. Πρωταγωνιστές ήταν μάλιστα ο υδραυλικός που είχαν προσλάβει για μια βλάβη και η σύζυγος ενός φιλικού τους προσώπου.

Ο 42χρονος Μάικ Γουίλσον είχε προσληφθεί από τον Μάικλ Γουίλιαμς για να επιδιορθώσει μια βλάβη στο μπάνιο του σπιτιού του. Αντ’ αυτού, όμως, τον είδε να ξεδιπλώνει επί δύο ώρες το ταλέντο του στο σεξ πάνω στον καναπέ του σαλονιού του με την παντρεμένη ερωμένη του, πίνοντας μπίρες.

Ο Γουίλιαμς, αφού αναγνώρισε την ταυτότητα της μυστηριώδους ξανθιάς παρτενέρ του υδραυλικού, φρόντισε να ενημερώσει τον κερατά σύζυγό της και φίλο του με sms. «Λυπάμαι, φίλε, αλλά νομίζω ότι πρέπει να δεις κάτι. Η γυναίκα σου π@@@ με τον Μάικ Γουίλσον στο σπίτι μου» του έγραψε, στέλνοντάς του και στο σχετικό απόσπασμα, ενώ παράλληλα κάλεσε και την αστυνομία, η οποία ερευνά το περιστατικό.

Η οικογένεια Γουίλιαμς, εκτός του ότι αναγκάστηκε, όπως λέει, να πετάξει τον καναπέ της αμαρτίας, αρνείται να πληρώσει στον υδραυλικό τα δεδουλευμένα του, ύψους 650 ευρώ, τα οποία εκείνος έχει το θράσος να ζητά. «Η γυναίκα μου έβαλε τα κλάματα γιατί πρόδωσε την εμπιστοσύνη μας. Και δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσουμε τα παιδιά μας να καθίσουν ξανά σε αυτόν τον καναπέ. Τον πετάξαμε» αναφέρει ο Γουίλιαμς.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This