Πάνω από 60 κιλά, κολοκύθες γίγαντες στη Χαλκιδική!

Ο ερασιτέχνης κηπουρός που έχει καταπλήξει

Must Read

Ένας ερασιτέχνης κηπουρός στην Χαλκιδική έχει κάνει τα απίστευτα, δημιουργώντας έναν ιδιαίτερο κήπο, στον οποίο φυτρώνουν κολοκύθες γίγαντες!

Στην Αρναία Χαλκιδικής ο Στέλιος Τζιτζιρίκας που είναι αστυνομικός, έχει βρει την κηπουρική ως χόμπι και έχει καταπλήξει. Φέτος έβγαλε κολοκύθα 50 κιλών, ενώ πέρυσι μια από τις κολοκύθες του έφτασε τα… 60 κιλά!

«Κάθε χρόνο τέτοια εποχή βγαίνουν οι κολοκύθες μας, σε παρόμοια μεγέθη. Αυτή που βγάλαμε τις προάλλες ξεπερνούσε τα 50 κιλά, ωστόσο έχουμε βγάλει και μεγαλύτερες. Πέρσι κόψαμε μία κολοκύθα πάνω από 60 κιλά. Έχουμε βγάλει κατά καιρούς κολοκύθες τις οποίες δεν μπορείς να τις αγκαλιάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This