«Aσπάστηκε» τη μονογαμία η… κατά συρροή ερωμένη των 80 (!) παντρεμένων

Must Read

Ομολόγησε δημόσια ότι έκανε σεξ με περισσότερους από 80 παντρεμένους, αποδέχτηκε ευχαρίστως τον τίτλο της «κατά συρροή ερωμένης» που της απένειμαν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ενώ διατυμπάνιζε ότι «η μονογαμία έχει πεθάνει» και καλούσε τους πάντες να κάνουν τρίο και να φλερτάρουν στη δουλειά. Πρόσφατα όμως η Λουίζ Βαν Ντερ Βέλντε έκανε στροφή 180 μοιρών, «ασπάστηκε» τη μονογαμία και ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Όλα άρχισαν, όπως εκμυστηρεύεται στη «Sun» η 45χρονη από το Χάρογκεϊτ της Αγγλίας, όταν «τσιμπήθηκε» με έναν από τους εραστές της, με το όνομα Μπεν. Μετά το τελευταίο ερωτικό ραντεβού τους ένιωσε ότι ήθελε να μείνει κοντά της, να πηγαίνουν για ψώνια και να μαγειρεύουν μαζί. Γνώριζε όμως ότι ο Μπεν δεν ήταν ο άντρας της ζωής της και γι’ αυτό διέκοψε τη σχέση τους.

Η Βέλντε, που είναι μητέρα δύο παιδιών στην εφηβεία, υποστήριξε στη βρετανική εφημερίδα ότι από εκείνη τη στιγμή άρχισε να αναθεωρεί τον τρόπο ζωή της. Έκοψε τους… παντρεμένους και σταμάτησε να συμβουλεύει ζευγάρια να συμμετέχουν σε όργια.Έστρεψε το ενδιαφέρον της στη διάσωση του περιβάλλοντος και ίδρυσε την επενδυτική εταιρία Earth Investments.

Αναζητώντας τρόπους να την προωθήσει και να βρει νέα κεφάλαια, τον περασμένο Φεβρουάριο επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 33χρονο επιχειρηματία Μάθιου Κουκ. «Δεν πίστευα πόσα κοινά είχαμε και δεν μπορούσα να σταματήσω να τον σκέφτομαι» ομολογεί η 45χρονη, αποκαλύπτοντας ότι πρώτη φορά μετά τον σύζυγό της Στίβεν, ο οποίος πέθανε πριν από πέντε χρόνια, ένιωσε «πεταλουδίτσες στο στομάχι».

Συναντιούνταν συχνά και μιλούσαν για ώρες στο τηλέφωνο, μέχρι που μια εβδομάδα από τη γνωριμία τους ο Κουν τής ζήτησε να τον παντρευτεί. Τώρα προετοιμάζουν τον γάμο τους, που θα γίνει τον Φεβρουάριο στις Βερμούδες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This