Τα «σπάει» το ξέσπασμα πιτσιρικά προς τη μαμά του που δεν τον φίλησε (video)

Must Read

Η μαμά του έφυγε βιαστικά από το σπίτι για δουλειά και ο δίχρονος γιος της άρχισε να παραπονιέται χαριτωμένα γιατί… δεν τον αποχαιρέτησε όπως έπρεπε! Έφυγε χωρίς να τον φιλήσει δηλαδή!

Ο μπαμπάς του μικρού αγοριού τον τράβηξε βίντεο και το ανέβασε στα social media και όπως ήταν αναμενόμενο έκανε τον γύρο του διαδικτύου!

Το τρισχαριτωμένο αγοράκι θέλησε να εκφράσει το παράπονο και την απογοήτευσή του στον μπαμπά του, Christos Simos, με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο, και φυσικά εκείνος έσπευσε να απαθανατίσει το ξέσπασμα του απηυδισμένου μικρούλη.

Μετά το άρχικό post της μητέρας του, Diana Simos, στο Facebook, πολλά διεθνή ΜΜΕ, όπως το Fox News και η Daily Mail, δημοσίευσαν το βιντεάκι με τα παράπονα του νεαρού Alexander, με αποτέλεσμα αυτό να γίνει viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες views, likes και κοινοποιήσεις σε διάφορες πλατφόρμες.

«Μετά την προπόνηση ποδοσφαίρου του Alexander, βιαζόμουν τρομερά να πάω στη δουλειά και το μωράκι μου ο Alex θύμωσε πολύ που δεν τον αποχαιρέτισα όπως έπρεπε. Είχε πολλά να πει και ο σύζυγός μου τα κατέγραψε όλα σε βίντεο lol». έγραψε η Diana Simos στην αρχική της ανάρτηση.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το κλιπ έχει συγκεντρώσει πάνω από 20.000 views.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This