Δεν ξανάγινε: Λάιονελ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί!

Must Read

Είναι οι αιώνιοι αντίπαλοι εντός του αγωνιστικού χώρου.

Είναι και οι δύο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της εποχής μας, σταρ του ποδοσφαίρου. Έχουν κατακτήσει τρόπαια και έχουν πραγματοποιήσει κατορθώματα που άλλοι «συνάδελφοί» τους έχουν δει μόνο στα όνειρά τους.

Ετοιμάζονται και οι δύο για το τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας τους και θέλουν να το κερδίσουν καθώς θα είναι (και για τους δύο) η πρώτη (και η τελευταία φορά) στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.

Είναι ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο που «συνενώθηκαν» για τις ανάγκες μιας διαφημιστικής καμπάνιας της πασίγνωστης μάρκας Louis Vuitton. Οι δύο αστέρες φωτογραφήθηκαν να παίζουν μία παρτίδα σκάκι πάνω σε ένα βαλιτσάκι της εταιρείας και μέσα σε μόλις λίγα λεπτά έγιναν viral στο διαδίκτυο.

Φυσικά, οι δύο θρύλοι μοιράστηκαν τη φωτογραφία στους λογαριασμούς τους στα κοινωνικά δίκτυα, γράφοντας στην λεζάντα «Victory is a State of Mind», δηλαδή «η νίκη είναι θέμα μυαλού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This