Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Ντίζελ ανακηρύχθηκε «ζώο της χρονιάς» για την ηρωική του δράση σε όλο τον πλανήτη!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Την ηρωική δράση του σκύλου Ντίζελ -σε σημεία που έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή του- που βοήθησε στον εντοπισμό δεκάδων επιζώντων μετά τα καταστροφικά χτυπήματα του Εγκέλαδου στο Νεπάλ το 2015 και στη Νέα Ζηλανδία το 2011, αναγνώρισαν οι κριτές του οργανισμού International Fund for Animal Welfare, ανακηρύσσοντάς την «Ζώο της χρονιάς».

Στην τελετή απονομής των βραβείων που διοργανώθηκε στο Λονδίνο, ο 10χρονος σκύλος, που είναι αγγλικό σπρίνγκερ σπάνιελ, έφτασε συνοδευόμενο από τον εκπαιδευτή του και σύντροφό του στις επιχειρήσεις, αξιωματικό της σκοτσέζικης υπηρεσίας διάσωσης Γκάρι Κάρολ.


Ο Κάρολ αποκάλυψε ότι μεγαλώνει τον Ντίζελ από κουτάβι στο σπίτι του και ο σκύλος έχει δεθεί πάρα πολύ με τη σύζυγό του Μαριάν και τους δύο γιους τους.

Οι δυο τους πηγαίνουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όπου υπάρχουν καταστροφικά γεγονότα, για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, καθώς ανήκουν στη Διεθνή Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Δημήτρης Σέργιος
Δημήτρης Σέργιος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ