Ο Ντίζελ ανακηρύχθηκε «ζώο της χρονιάς» για την ηρωική του δράση σε όλο τον πλανήτη!

Must Read

Την ηρωική δράση του σκύλου Ντίζελ -σε σημεία που έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή του- που βοήθησε στον εντοπισμό δεκάδων επιζώντων μετά τα καταστροφικά χτυπήματα του Εγκέλαδου στο Νεπάλ το 2015 και στη Νέα Ζηλανδία το 2011, αναγνώρισαν οι κριτές του οργανισμού International Fund for Animal Welfare, ανακηρύσσοντάς την «Ζώο της χρονιάς».

Στην τελετή απονομής των βραβείων που διοργανώθηκε στο Λονδίνο, ο 10χρονος σκύλος, που είναι αγγλικό σπρίνγκερ σπάνιελ, έφτασε συνοδευόμενο από τον εκπαιδευτή του και σύντροφό του στις επιχειρήσεις, αξιωματικό της σκοτσέζικης υπηρεσίας διάσωσης Γκάρι Κάρολ.


Ο Κάρολ αποκάλυψε ότι μεγαλώνει τον Ντίζελ από κουτάβι στο σπίτι του και ο σκύλος έχει δεθεί πάρα πολύ με τη σύζυγό του Μαριάν και τους δύο γιους τους.

Οι δυο τους πηγαίνουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όπου υπάρχουν καταστροφικά γεγονότα, για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, καθώς ανήκουν στη Διεθνή Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This