Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021

Φοιτητές βίασαν μεθυσμένη 25χρονη σε κλαμπ και πανηγύριζαν! (video)

Δυο Ιταλοί φοιτητές, 25 και 26 χρονών, βίασαν μια 25χρονη σε ένα κλαμπ στο Λονδίνο και στην συνέχεια πανηγύριζαν όλο το βράδυ χαρούμενοι για το επίτευγμα τους!

Οι δυο νεαροί επισκέφθηκαν το Toy Room Club και βίασαν μια 25χρονη κοπέλα στην παράπλευρη αίθουσα του μαγαζιού κοντά στις τουαλέτες. Η κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού τους κατέγραψε μετά την πράξη τους να γελάνε, να αγκαλιάζονται και να πανηγυρίζουν…

Πρόκειται για τον Ferdinando Orlando και τον Lorenzo Costanzo, οι οποίοι κάνουν μεταπτυχιακό στο διεθνές δίκαιο και στον τομέα των επιχειρήσεων και της διοίκησης αντίστοιχα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η κοπέλα ήταν τόσο μεθυσμένη που σχεδόν είχε χάσει τις αισθήσεις της. Εξαιτίας του βιασμού έπαθε αιμορραγία και χρειάστηκε αρκετές φιάλες αίμα, όπως είπαν οι γιατροί.

Οι φοιτητές προσπάθησαν να τη γλυτώσουν, καθώς είναι πλούσιοι, βάζοντας δικηγόρους να ισχυριστούν ότι τα στοιχεία δεν είναι σωστά και δεν υπήρξε κανένας βιασμός. Ωστόσο, οι δικαστές δεν πείστηκαν και οι θύτες καταδικάστηκαν, με τον εισαγγελέα να καταλήγει πως πρόκειται για βιασμό.

Παρακολουθήστε την «τρυφερή» στιγμή των δύο:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ