Φοιτητές βίασαν μεθυσμένη 25χρονη σε κλαμπ και πανηγύριζαν! (video)

Must Read

Δυο Ιταλοί φοιτητές, 25 και 26 χρονών, βίασαν μια 25χρονη σε ένα κλαμπ στο Λονδίνο και στην συνέχεια πανηγύριζαν όλο το βράδυ χαρούμενοι για το επίτευγμα τους!

Οι δυο νεαροί επισκέφθηκαν το Toy Room Club και βίασαν μια 25χρονη κοπέλα στην παράπλευρη αίθουσα του μαγαζιού κοντά στις τουαλέτες. Η κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού τους κατέγραψε μετά την πράξη τους να γελάνε, να αγκαλιάζονται και να πανηγυρίζουν…

Πρόκειται για τον Ferdinando Orlando και τον Lorenzo Costanzo, οι οποίοι κάνουν μεταπτυχιακό στο διεθνές δίκαιο και στον τομέα των επιχειρήσεων και της διοίκησης αντίστοιχα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η κοπέλα ήταν τόσο μεθυσμένη που σχεδόν είχε χάσει τις αισθήσεις της. Εξαιτίας του βιασμού έπαθε αιμορραγία και χρειάστηκε αρκετές φιάλες αίμα, όπως είπαν οι γιατροί.

Οι φοιτητές προσπάθησαν να τη γλυτώσουν, καθώς είναι πλούσιοι, βάζοντας δικηγόρους να ισχυριστούν ότι τα στοιχεία δεν είναι σωστά και δεν υπήρξε κανένας βιασμός. Ωστόσο, οι δικαστές δεν πείστηκαν και οι θύτες καταδικάστηκαν, με τον εισαγγελέα να καταλήγει πως πρόκειται για βιασμό.

Παρακολουθήστε την «τρυφερή» στιγμή των δύο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=qO1Sbmy7RgM

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This